Next level villapark in Cambodja

Travel

Cambodja is een heerlijke mix van inspirerende tempels, een charmant volk en een oogverblinde natuur. Mocht je deze reis ooit gaan maken, vergeet dan zeker niet om Phum Baitang te bezoeken. Het is een droomplek verborgen tussen acht hectare prachtige tuinen en rijstvelden wat zich bevindt in de buurt van Siem Reap-rural.

Hoe je tot rust komt in Cambodja

De heilige stad Angkor heeft nog een paar mooie kroonstukken over van de tijd dat de stad meer dan 600 jaar Zuidoost- Azië domineerden. Neem ruim de tijd om deze pronkstukken te bewonderen waarbij een luxe verblijf niet gemist mag worden. In Khmer, ook wel het groene dorp genoemd, kan jij dan ook prima vertoeven.

Phum Baitang bestaat uit 45 ruime, houten villa’s die geïnspireerd zijn op de traditionele bouwstijl. Ze vormen een dorpachtige cluster waarbij de oude, bestaande boerderij in het centrum is omgebouwd tot een lounge. De villa’s met hun rieten daken, staan op houten palen waarbij ze de Cambodjaanse sfeer ademen. Door het gebruik van hout, perfecte kleurtonen en de samenwerking van verschillende kunstobjecten, harmoniëren de villa’s met hun omgeving. Sommige villa’s hebben een eigen terras en waarvan andere zijn uitgerust met een eigen dompelbad.

Bay Phsar, het reastaurant van het villa dorp, heeft een lokale sfeer waar gasten hun eigen, verse ingrediënten en kruiden kunnen plukken en waar de rijst uit de omliggende rijstveldenkomt. Een rustige spa-tempel, een yogapaviljoen en een buitenzwembad met bar, nodigen je uit om tot rust te komen in dit ultieme toevluchtsoord na het verkennen van de wonderen van de oude cultuur.

 

Menu
Total
1
Share