Airbnb Finds: klassiek appartement met funky vibes in Boedapest

We hebben er weer een gevonden voor op de bucketlist! Vooralsnog blijven we lekker thuis de komende tijd, maar het sparen van accommodaties op de wishlist kan geen kwaad. Ditmaal gaan we (in gedachte) naar de stad van de vele badhuizen, gave gebouwen en historische kunst & cultuur. Misschien heb je het al geraden bij het eerste woord, we hebben het over Boedapest natuurlijk. Op Airbnb kwamen we namelijk dit ontzettend gave artistieke appartement in Boedapest tegen.

Het appartement schreeuwt funky vibes: een kanariegele keuken, een opvallend neon sign, en als klap op de vuurpijl: je eigen flipperkast. Back to the 90’s baby!

Dompel je onder in artistieke kunst

Bij binnenkomst in dit moderne appartement, word je vast en zeker overweldigd door de knallende kleuren en stijlvolle kernmerken. Alsof je in je eigen kunstgalerij bent. Elke kamer is ingericht in een andere stijl en heeft minimaal één kunstwerk aan de muur hangen, gemaakt door de eigenaar himself. Van een kanariegele keuken tot een badkamer met metalen afwerkingen: het klinkt gekker dan het oogt. In één van de slaapkamers staat zelfs een camper, perfect om de roadtrip vibe te ervaren.

artistieke, Airbnb Finds: klassiek appartement met funky vibes in Boedapest

Never a dull moment

Het moderne  appartement bevindt zich in een historische wijk in Boedapest, midden in het centrum. Met veel restaurants en bars op loopafstand maakt het de ideale uitvalsbasis voor jullie toekomstige mannenvakantie.

Even geen zin om het appartement te verlaten? No problemo! Haal die kunstenaar in je naar boven in het “werkhoekje” en teken je eigen kunstwerk. Laat de rockster in je los en speel een serenade op de gitaar voor je matties. Of laat je kookkunsten beoordelen in de open keuken, die van alle gemakken is voorzien. En als je je dan nog verveelt, kan je altijd nog je vrienden uitdagen voor een wedstrijdje flipperkast.

Voor 100 euro per nacht verblijven jij en vier vrienden één nacht in dit artistieke appartement. Dat is maar 20 euro per persoon! Wij zeggen: op de bucketlist ermee!

Meer info