Centen verdienen met whisky drinken en reizen

We hebben het onszelf vast wel een keer afgevraagd: hoe kan ik snel geld verdienen op een toffe manier? Wij weten wel hoe! Een Schots whiskymerk, William Grant&Sons, heeft ons zojuist namelijk het antwoord gegeven in de vorm van een droombaan. Geld verdienen, whisky drinken en reizen. Geen kattenpis hè? Een kater hier en daar moet je er wel voor over hebben, maar dat is vast niks nieuws.

De suffe sollicitatie procedure wordt achterwege gelaten. Een deel van de procedure bestaat namelijk al uit whisky drinken en reizen. Nadat je alles hebt doorstaan mag jij jezelf whiskyambassadeur noemen. Waarschijnlijk één van de weinige banen waar je betaald krijgt om te drinken.

whiskey drinken en reizen 3

Whisky drinken en reizen in de vorm van een droombaan

Ronde één: let the games begin

Voor de eerste stap van de sollicitatie procedure is het belangrijk dat je wat creativiteit tevoorschijn tovert. Met een foto van jouw eigen drankje, een goede samenstelling van ingrediënten en #GrantsInterview kan jij jezelf al door de eerste ronde slepen. Uit de ingrediënten voor dit drankje moet naar voren komen hoe jouw persoonlijkheid in elkaar steekt. Één van de ingrediënten moet natuurlijk Grant’s whisky zijn, dus dat kan je er sowieso al ingooien.

Ronde twee: to the max 

In eerste instantie worden 250 mensen ontzettend blij gemaakt met de vraag of zij het sollicitatieformulier in willen sturen. Niet een hele moeilijk opgave, maar wel cruciaal voor de sollicitatie procedure. De blijdschap is voor velen namelijk maar van korte duur, aangezien er maar twintig mensen naar de whiskybrouwerij in het Schotse plaatsje Dufftown mogen voor ronde twee. Twee nachten, allerlei uitdagingen en jezelf van je beste kant laten zien. Dat is wat ervoor nodig is om deze ronde te doorstaan. Zeker de moeite waard om hier alles voor uit de kast te trekken. Hierna worden namelijk drie mensen gekozen die zichzelf to the max moeten bewijzen om de baan te bemachtigen.

Ronde drie: last three standing

Jezelf bewijzen is in dit geval geen straf. Jouw taak is om mensen te overtuigen om whisky te drinken, informeren over de producten en evenementen organiseren. Overtuigen doe je niet bij Joop en Ans van twee deuren verderop, maar in het buitenland. Drie kandidaten, drie bestemmingen. Je kan namelijk naar Polen, Israël en India; Zuid-Afrika, Scandinavië en Colombia; of Rusland, Taiwan en Frankrijk. Vervelend zeg..

Als je de baan hebt weten te bemachtigen, ben jij de ultieme eindbaas. Op jouw CV komt namelijk het kopje ‘Global Brand Ambassador’ te staan en wordt er geld op je rekening gestort voor whisky drinken en reizen. You sir, are winning in life.

Aanmelden doe je hiero vóór 31 augustus. Pre-ronde: overtuig ons maar eens waarom wij whisky moeten drinken. We zien de flessen vanzelf wel op kantoor verschijnen.

whiskey drinken en reizen 2

Total
0
Share