Schotland gaat een bierhotel openen met een biertap in elke kamer

De droom van elke man: een hotelkamer mét eigen biertap. Am I right? Natuurlijk heb je een koelkast op je kamer staan, gevuld met drank. En natuurlijk is er roomservice. Maar toch is het dat allemaal nét niet. De mannen van bierbrouwerij BrewDog vonden dit ook en zijn daarom met een nieuw concept gekomen: een bierhotel. Hier krijgt elke kamer een eigen biertap waardoor de bezoeker gewoon vanuit zijn luie bed een mooi glas bier kan tappen.

Bierhotel?

De oprichters van Bierbrouwerij BrewDog kwamen met het idee om een bierhotel op te starten. Ze zijn al eerder een uitdaging aangegaan om het zwaarste bier ter wereld uit te brengen. Met een alcoholpercentage van 55% hebben zij deze gruwelijke wedstrijd ook gewonnen. Nu zijn zij met een nieuw, te gek idee gekomen om in 2019 het gouden goed in elke kamer van het bierhotel, genaamd DogHouse, te laten stromen.

DogHouse

Alle 26 hotelkamers zullen voorzien zijn van een biertap én een ingebouwde douche met een bierkoelkast zodat je ook tijdens het douchen kan genieten van het alcoholische brouwsel. Ze kondigde het DogHouse concept vorig jaar al aan. Een recente aanschaffing van onroerend goed in Ellon heeft er uiteindelijk toe geleid dat ze het hotel willen vestigen in het thuisland van de brouwerij, namelijk Schotland.

 

Waarom mensen niet eerder met het geniale plan zijn gekomen om een bierhotel in te zetten, weet geen dog. Maar je kan zeker wel wat verdienen met het concept waar in elke kamer een biertap staat. Gegarandeerd dat mensen meer gaan drinken als ze zelf bier mogen tappen.

Ondanks dat het hotel straks niet in Nederland te vinden is, maar in het mooie Schotland, mag dat de pret niet drukken. Schotland is namelijk een perfectie plek om jouw vriendenweekend in te zetten. Er zal wel even geoefend moeten worden maar vervolgens kan je aan je vrienden laten zien hoe jij het perfecte twee-vinger-lengte bier in je eigen hotelkamer tapt.

Total
8
Share