Triumph Bonneville Bobber Black Edition is een mean and dark beauty

We zijn inmiddels een jaar verder en de Bonneville Bobber is still going strong. Vorig jaar werd de premium custom Bonneville Bobber van Triumph gepresenteerd en sindsdien zijn er regelmatig custom Bobbers uitgekomen. De tot zijn frame gestripte motor is de belichaming van de slogan less is more en meerdere bedrijven gingen met het model aan de gang. Nu brengt Triumph een nieuwe bobber uit genaamd Triumph Bonneville Bobber Black Edition. Deze compleet zwarte motor is zwarter, agressiever en krachtiger dan elke bobber out there.

Bonneville Bobber Black EditionBonneville Bobber Black Edition

De motor maakt nog steeds het prachtige bob-bob geluid, zoals verwacht. Daarnaast bezit het de strakke lijnen, iconische spaakwielen en een onmisbare aanwezigheid. Triumph geeft de Black Edition echter een aantal aanpassingen die de motor nog vetter maken. Om te beginnen is het 1200cc blok helemaal zwart gemaakt. Er is ook wat aan getweaked waardoor er 76pk extra uit geperst wordt! Het onderdeel dat echt zorgt voor die mean look is het nieuwe 16″ voorwiel, waardoor de bobber letterlijk en figuurlijk boven zijn voorgangers uit stijgt. Dat in combinatie met de afwerkingen die alles darker maken geeft de nieuwe bobber een nu al klassieke status.

Bonneville Bobber Black Edition Bonneville Bobber Black Edition

Bonneville Bobber Black Edition Bonneville Bobber Black Edition Bonneville Bobber Black Edition Bonneville Bobber Black Edition

Total
1
Share