The Zebra Boat ademt stijl en klasse

Als je houdt van moderne gemakken maar ook van een klassieke touch, dan is deze boot iets voor jou! Dit prachtige bootje is namelijk voorzien van de nieuwste snufjes, maar straalt ook een fijne retro vibe uit. The Zebra Boat combineert the best of both worlds!

The Zebra Boat

De ontwerper van dit kunstwerkje is Dimitri Bez. Deze getalenteerde man staat bekend om de unieke concepten die hij creëert. Hij werkt vaak onder het motto less is more, wat goed terug te zien is in zijn designs. The Zebra Boat bewijst nog meer eens dat een boot niet altijd hypermodern hoeft te zijn en allerlei toeters en bellen moet hebben. De kracht van het ontwerp zit juist in de eenvoud en de strakke lijnen die de boot sieren.

De cockpit van The Zebra Boat is uitgerust met een retro stuurwiel en een OLED touchscreen. Deze biedt navigatieondersteuning, maar kan ook worden gebruikt als videoscherm. Zo kan je ongestoord een filmpje kijken terwijl je op het water dobbert. Het donkeroranje interieur en de gestreepte buitenkant van de boot, zorgen ervoor dat het ding een fijne vintage vibe ademt.

zebra-boat

Duurzaam

The Zebra Boat wordt aangedreven door een elektrische motor, wat dit bootje uniek maakt. Vandaag de dag worden de meesten vaartuigen aangedreven door diesel, benzine of zeilkracht. Toch is elektriciteit niet nieuw in de vaarwereld. Begin 19e eeuw was het juist heel normaal om je boot voort te stuwen met elektrische energie. Maar vanaf 1920 wonnen andere motoren het van de elektrische motor. Pas sinds de energiecrisis in de jaren ’70 is de vraag naar elektrische boten langzaam weer gaan stijgen. Tegenwoordig zien we dat dat vraag naar een elektrische motor flink is toegenomen, kijk maar naar de autoindustrie. Elektriciteit is namelijk niet alleen praktisch, het is ook milieuvriendelijker. Dus je hoeft je niet schuldig te voelen als je over het water vliegt met dit mooie exemplaar!

zebra-boat4

zebra-boat1

zebra-boat2

zebra-boat3

Total
0
Share