Symphony of the Seas is het dikste cruiseschip ter wereld

Je kunt nu varen op het grootste cruiseschip ter wereld. De Harmony of the Seas! Wacht nee, dat is oud nieuws. Symphony of the Seas heeft Harmony namelijk zojuist van de troon gestoten. Het nieuwe cruiseschip vaart in de lente van 2018 uit en is in een woord, wow! Royal Caribbean blijft zichzelf uitdagen door met de meest luxe cruiseschepen ter wereld te komen. Het verschil in grootte valt ook wel mee, maar het schip zit vol met de nieuwste dingen!

https://www.facebook.com/LADbible/videos/3830211403692688/

Symphony of the Seas

Er waren zes boten nodig om dit drijvende paradijs in de zee te krijgen. Het schip is dan ook volgestopt met de dikste activiteiten die op zee mogelijk zijn. Er is plek voor twintig restaurants, vijf zwembaden, een waterpark, een basketbalveld en een ijsbaan. Er zijn 2.775 gastkamers waar 5.479 passagiers kunnen overnachten.  Daar komt nog plek voor 2.175 crewleden bij plus een aantal robot bartenders!

Er is meer op de Symphony

Het schip is achttien verdiepingen hoog en op de top hangt een zipline om snel naar beneden te komen. Dat is natuurlijk niet gek genoeg, dus hebben ze ook even twee klimmuren van dertien meter hoog toegevoegd. Wil je een wandeling over het hele schip maken dan ben je wel even bezig. Maar omdat zo’n wandeling leuk moet blijven is er een Central Park toegevoegd. Daarin bevinden zich zo’n 12.000 bomen en planten, waarmee het momenteel het grootste park op zee is!

En dan nog een kapitaal aan glijbanen. De Ultimate Abyss is 65 meter lang en duurt maar liefst dertien seconden! Je gaat dan ook vanaf de negende verdieping naar beneden. Op dit schip kun je wel een jaar wonen en nog altijd de tijd van je leven hebben. Ik hoor de Symphony of the Seas al, en hij klinkt friggin’ awesome. 

 

Symphony of the Seas

Total
3
Share