Stijlvol op reis met Timberleaf Trailers

Hier bij Manify houden we wel van een avontuurtje. Uit de stad, de wildernis in om mooie plaatjes te schieten of om gewoon lekker tot rust te komen. Maar hoe groot het avontuur ook is, als het eventjes in stijl kan, dan doen we dat. En gelukkig kan dat!

Timberleaf Trailers

Het in Denver gevestigde Timberleaf Trailers maakt handgemaakte caravans om je vingers bij af te likken! Zonder Amerikaans groot te zijn geven ze al het comfort wat je nodig hebt opje reis. Zowel het interieur als het exterieur oogt geweldig met een soort 70s vintage look, maar het biedt je de luxe van deze tijd. Zo zit er een 125 ah accu ingebouwd en zijn er 4 usb oplaadpunten in de caravan gebouwd.

De Timerleaf Trailers zijn zo ingericht dat je ondanks het kleine formaat genoeg ruimte hebt om met 2 personen op reis te gaan. Binnen slapen en eten, buiten koken. De caravans zijn volledig geïsoleerd dus ze houden zowel de kou als de hitte buiten.

Voor iets minder dan €16.000 is de standaard versie van jou, maar er is veel naar wens aan te passen. Bel je ons even wanneer je op pad gaat?

timberleaf-trailers-7 timberleaf-trailers-8 download-11 timberleaf-trailers-11 timberleaf-trailers-10 timberleaf-trailers-1 timberleaf-trailers-6 timberleaf-trailers-9

Total
13
Share