Skyacht One: Is het een prive jet of prive jacht?

Is het een privé jacht of een privé jet? Als je het uit het interieur op zou moeten maken, dan zou je denken dat je op een schip zit. Maar wanneer je uit het raam kijkt, kom je bedrogen uit. De Skyacht One is ontworpen door SottoStudios en is eerder een vliegend jacht.

De makers van deze privéjet zijn geïnspireerd geraakt door de visie van George Wittell Jr. en diens Tunderbird Lodge met bijbehorend houten jacht in Lake Tahoe. Bij het zien van de buitenkant van  de Skyacht One wordt al meteen duidelijk waarom, het vliegtuig lijkt namelijk van hout gemaakt te zijn. Maar schijn bedriegt want de buitenkant is geverfd, maar in het interieur is er wel gebruik gemaakt van een van  de duurste houtsoorten.

Skyacht One

De Skyacht One is met vijf kamers (zes als je de badkamer mee rekent) een van de meest luxe privéjets van het moment. Niet alleen omdat het een vergaderkamer aan boord heeft, maar vooral door de nautische stijl van het interieur. Alle details zijn afgewerkt met dure houtsoorten, goud, zilver en platinum. De hoofdruimte beschikt over een cocktailbar en een chesterfield bank om tv te kijken. De verlichting aan het plafond van het vliegtuig geeft een natuurlijk licht af en past zich gedurende dag aan, aan het dagdeel. Als je even genoeg hebt van alle luxe om je heen dan kun je even een oogje dicht doen in de master bedroom mét badkamer. Voor dit alles betaal je 77 miljoen dollar, maar dan mag je jezelf wel de trotse kapitein van dit luchtschip noemen.

Total
0
Share