De Wrangler-updates van 2024

CREDITS: Jeep

Iconisch. Herkenbaar. En toch vernieuwend. De Jeep Wrangler is het, blijft het en heeft het.

Als je al sinds ’41 het DNA van een automerk bepaalt, heb je soms een update nodig om de lijnen voor de toekomst te blijven uitzetten. Dat snappen de ‘grille-masters’, want de 2024-versie van de Jeep Wrangler 4xe heeft upgrades gekregen. Met een nieuwe, zeven sleuven tellende grille voorop in de SUV-strijd. En natuurlijk is-ie er weer in de Sahara en Rubicon-uitvoering.

Jeep Wrangler 4xe 2024-upgrades: iconisch vernieuwend

Back to the roots gaan lijkt in de autowereld eerder een must dan liefkozend verlangen naar ‘vroeger was alles beter’. We willen het gewoon. Gelukkig zit dat sowieso al gebakken in het merk-DNA, en dat is te zien met de Jeep Wrangler 4xe 2024. Daar zijn ze zelfs zó zeker van, dat er géén Jeep-logo op de voorzijde mag zitten: zo iconisch en herkenbaar is de grille.

Jeep Wrangler 4xe 2024
Foto: Jeep

De opper-upgrade van de nieuwe Wrangler

Met zeven, zwarte sleuven, een metaalkleurige omlijsting (platinum zilverkleurige sleuven en omlijsting voor Sahara) en de rest in carrosseriekleur, is de grille de opper-upgrade van de nieuwe Wrangler. Dat wordt nog extra kracht bijgezet doordat de grille zowel fysiek als visueel slanker is. Plus: hij zorgt voor verbeterde koeling. Perfect voor je offroadtrips, want met een Wrangler onder je kont hoef je geen Google Maps aan te zetten, maar kun je je routes gewoon verticaal of horizontaal uitstippelen. Kijk maar.

Jeep Wrangler 4xe 2024
Foto: Jeep

High-tech meets nostalgische vibes

Goed. Hoe lekker we ook gaan op retro, technisch vernuft heeft onze ritjes toch verfijnd. De nieuwe high-tech specs slaan een brug tussen deze elementen. De nostalgische vibes die je krijgt bij het zien van het silhouet, maken ruimte voor futuristische gevoelens als je instapt. Zo is het touchscreen is bijna 50% groter geworden, nu is-ie 12,3-inch en ben je altijd connected met draadloos Apple CarPlay en Android Auto. Door een 4G LTE WiFi-hotspot kun je daarmee verbinden tot acht mobiele apparaten. En nog zo’n fijne upgrade voor de Jeep Wrangler 4xe 2024: het systeem wordt continu over-the-air geüpdatet. Geen tijdkostende bezoekjes aan de dealer, dus.

Jeep Wrangler 4xe 2024
Foto: Jeep

Interieurdesign: een cocktail van robuust, comfy en premium

De combinatie tussen functioneel en technologie komt vaker terug in het interieurdesign. Zo is het middenconsole op het verleden geïnspireerd, maar de heldere vormgeving is een verlengstuk van het horizontale dashboard, waardoor de premium-uitstraling toch weer zijn zegje doet.

De uitgebreid geteste stoelen zijn ongekend robuust, maar toch comfy. Een ideale combinatie voor je offroadtrips. Omdat ze twaalfvoudig elektrisch verstelbaar zijn, vindt iedere liefhebber zijn ideale positie. Daardoor voel je jezelf altijd safe, maar dat wordt nog versterkt door de meer dan 85 veiligheidssystemen aan boord. Met in de gelederen onder andere Traffic Sign Information System, Lane Departure Warning en Drowsy Driver Alert.

Fan van de upgrades? Vanaf vandaag werkt de bestelknop van de Jeep Wrangler 4xe 2024. En deze vanafprijzen staan erop: €90.800 bij de 4xe Sahara, €94.100 bij de 4xe Rubicon.

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…