Jack Daniel’s introduceert Limited Edition Indian Scout Bobber

Het traditionele whiskymerk uit Amerika heeft besloten een Limited Edition Indian Scout Bobber te lanceren. Wat veel mensen niet weten van Jack Daniels whisky is dat dit de enige distilleerderij ter wereld is met een eigen brandweerteam. Het Jack Daniel’s-brandweerteam is volledig bemand door vrijwilligers. Indian Motorcycle besloot een limited edition motorfiets te bouwen als een eerbetoon aan de leden van de Jack Daniel’s brandweer.

Gegraveerde brandweerbijl

Slechts 177 van deze Bobbers zullen wereldwijd worden gebouwd. Het bouwnummer is een knipoog naar het “Old No. 7 Brand” en maakt de eigenaars onderdeel van een uiterst exclusieve club. Elke Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber zal worden geleverd met een authentieke bijl met een houten handvat dat is gegraveerd met de naam van de eigenaar, motor nummer (# 001- # 177) en unieke VIN (Vehicle Identification Number). Het Jack Daniel’s Fire Brigade-logo staat ook op de bijlkop.

De motor

Dit beest van een motor telt 1133cc. Het watergekoelde V-Twin motorblok zorgt voor een dikke 100pk aan vermogen. Op het eerste gezicht is het al een spectaculaire motor om te zien. Zoom je nog wat verder in, dan komen er meerdere verrassende details te voorschijn. Om te beginnen is de kleur van de motor al opvallend het is de eerste matzwarte verfstelling ooit gedaan door Indian Motorcycle. Ook zit in de motor op verschillende plekken puur 24-karaats goud verwerkt zoals de afbeelding op de tank en spatborden. Op het kenteken staat in het 24-karaats goud gegraveerd over welk van de unieke 177 uitvoeringen je beschikt.

Limited Edition-voertuigen zijn nooit goedkoop. Toch valt de prijs van dit beest nog te overzien. Voor €15.000 zou je de nieuwe eigenaar kunnen worden van deze Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber. Echter is de motor volledig uitverkocht en omdat er maar 177 oplagen zijn, zal het moeilijk worden er in de komende jaren nog een te kunnen bemachtigen. But you never know. Check de pics hier beneden!

Total
0
Share