Nu al verkrijgbaar: de Hoversurf Hoverbike S3

CREDITS: Hoversurf

Men, wat hebben we zin in ze future. We hebben het wel gezien met stinkende scooters, afgetrapte fietsen en bussen die te laat komen. We willen gewoon een drone om op te zitten. Lucky us, want het bedrijf Hoversurf komt met precies dat.

Hoversurf Hoverbike S3 2019

De Hoverbike S3 is een lichtgewicht ‘drone’ waar een passagier op kan zitten. Zie het als een een luchtscooter. Heel sick. Tot maximaal vijf meter boven de grond ben je in staat om jezelf over élke file heen te maneuvreren. En dat met en maximale snelheid van 96 km/h (begrenst).

Het apparaat weegt 114 kg en is grotendeels van carbon gemaakt. Het frame is volledig uit één stuk vervaardigd, waardoor je stijfheid (en dus veiligheid) nog beter te garanderen is. De 12,3 kW batterij geeft je de mogelijkheid om 40 minuten te vliegen in drone mode, ofwel: als je er niet op zit. En 10 tot 25 minuten met jou er op, afhankelijk van het weer en de hoeveelheid pannenkoeken die jij naar binnen werkt.

Je zal er nog geen wereldreizen mee kunnen maken, maar het is ideaal voor stadsverkeer! Ten minste, als ze in Nederland worden goedgekeurd voor de weg. De prijs? Een kleine €130.000,- met een aanbetaling van €8.600,-. Het kost wat, maar dan ben je wel echt de hardste motherf•cker van het land! Bestel ‘m hier.

Total
5
Share