Maak van je auto een smart car met Exploride

Alles wordt smart. Van horloges tot koelkasten en van schoenen tot tafels. Maar ook systemen in auto’s worden steeds slimmer. Nu hebben veel luxe auto’s al mooie systemen, maar met Exploride maak je elke auto smart!

Muziek, navigatie en telefoon op de weg

Exploride is een transparant schermpje dat je op het dashboard van je auto kunt plaatsen. Deze gadget is verbonden met je telefoon en maakt het mogelijk om te navigeren, muziek af te spelen, te bellen en nog veel meer! Jaarlijks ontstaan er steeds meer ongelukken in het verkeer doordat weggebruikers niet op de weg letten, omdat ze met hun telefoon of navigatie bezig zijn. Exploride moet dit voorkomen, omdat het informatie in je gezichtsveld weergeeft terwijl je op de weg let. Het klinkt misschien alleen nog maar gevaarlijker, maar het systeem is zo ontwikkeld dat het te bedienen is met je stem en handgebaren.

Stay connected

Op het scherm en in de Exploride-app kun je alle informatie zoals: snelheid, afstand, bandenspanning, hoeveelheid brandstof en motorinformatie bekijken. In de app kun je ook nog informatie over je ritten en rijstijl terug vinden. Daarnaast zit er een functie in waarmee je gratis kunt bellen met het 3G/4G netwerk van je telefoon. Tenslotte zit er ook nog een dashcam in de voet van het schermpje verwerkt, dat is vooral handig voor de verzekering.

Deze zomer nog smart op reis?

Exploride is succesvol gefinancierd via Indiegogo en is nu met korting te bestellen via de website van Exploride. Het systeem kost $299,- en wordt in april/mei 2016 verzonden. Het lijkt mij wel de moeite waard om het te proberen!

Total
0
Share