Dit elektrische skateboard wil je hebben!

Tegenwoordig krijgen steeds meer vervoersmiddelen een milieuvriendelijke update. Denk aan elektrische auto’s, motoren, scooters en fietsen, maar ook skateboards. Nu hoor ik je denken; skateboards? Jep, that’s right, elektrische skateboards zijn de nieuwste manier om je te verplaatsen in de stad. En ondanks dat het niet per se milieuvriendelijker is dan het reguliere skateboard zijn we rete-enthousiast!

The Arc Board

Vorig jaar werd op Kickstarter The Arc Board gedropt; een compact, elektrisch skateboard uit Singapore. De uitvinding was een schot in de roos. Het idee werd massaal gebackt en binnen de kortste keren hadden de mannen achter The Arc Board genoeg geld om daadwerkelijk in productie te gaan. Sindsdien hebben de makers niet stilgezeten. Ze sloegen de handen ineen met het Amerikaanse 121C Boards en ontwikkelden een nieuw, elektrisch skateboard. Het resultaat is de 121C Arc Aileron. En geloof ons, die wil je hebben!

121c-arc-aileron3

De 121C Arc Aileron

Door de kracht van Arc Boards te combineren met het lichte gewicht van de 121C Boards, hebben de bedrijven het ultieme skateboard gemaakt. De 121C Arc Aileron is zowel snel als van goede kwaliteit, waardoor je zeker weet dat ‘ie er niet na één stootje al mee stopt. De bovenkant van het board is volledig gemaakt van carbon fiber, de batterij houdt het tot wel 18 kilometer vol en dankzij het krachtige aandrijfsysteem kan je met dit ding hellingen tot wel 22 graden trotseren. Oh en ook niet onbelangrijk; de topsnelheid van het skateboard is 35 km/u. Nice!

Ook de 121C Arc Aileron heeft Arc Boards op Kickstarter geplaatst en ook dit keer is het skateboard tot dik boven het streefbedrag gebackt. Voor een kleine €1200,- kan je het ding nu hier reserveren. Verwacht wordt dat ze vanaf augustus geleverd gaan worden.

121c-arc-aileron1

121c-arc-aileron2

Total
0
Share