Dit zijn op dit moment de duurste auto’s ter wereld

New year, new you? Ach wat, laten we ook gelijk maar gaan denken aan een nieuwe automobiel! Je bent jong, je wilt wat. Alleen nu nog de flappen. Voor de volgende auto’s moet je wel heel erg diep in de buidel tasten. Maar, één ding is zeker, je zal niet vaak iemand tegenkomen met dezelfde bak. En dat kan je niet zeggen als je in een Renault Clio rijdt.

We hebben een lijstje samengesteld met de X duurste auto’s ter wereld op dit moment. Welke is jouw favoriet?

* De prijzen zijn ex. belastingen.

1. Mazzanti Evantra | €994.448

Er rollen jaarlijks maar vijf van deze bijzondere auto’s uit de fabriek in Italië. Zó zeldzaam is de Mazzanti Evantra! De 7L V8 is goed voor 750pk, waardoor je in 3 seconden op de 100 km/h zit. Maar goed, dat kan ook met een Tesla. Dit ding heb je omdat hij gewoon zo verschrikkelijk uniek is. De kans is dan ook groter dat je ooit in een kar komt te zitten, voortgetrokken door 750 paarden, dan dat je dit ding überhaupt gaat zien!

2. Ferrari LaFerrari Aptera | €1.160.000

Hét pronkstukje van Ferrari op het moment is de LaFerrari Aptera. Hij heeft 800pk en zit binnen de 3 seconden op de 100, maar waar hij echt in uitblinkt is de klasse. Ferrari heeft alles gegeven voor deze auto die ter eren van hun 70 jarige bestaan werd gebouwd. Daar mag dan ook wel een prijskaartje tegenover staan.

3. Koenigsegg Regera | €1.574.000

Qua pk’s nemen we even een vlucht, want dit apparaat levert zo’n 1700pk! De hybridemotor met het speciaal door Koenigsegg ontwikkelde ‘Koenigsegg Direct Drive’ is hier verantwoordelijk voor. Luxe en absolute topprestaties ontmoeten elkaar in deze bak van zo’n 1,5 miljoen.

4. Pagani Huayra BC | €2.320.000

Pagani, je moet er van houden. Sommigen vinden een Fiat Panda uit ’95 mooier, maar iedereen is het er over eens dat deze auto angstaanjagend snel is. Daarnaast maakt de 6L V12 een geluid om van te dromen!

5. Bugatti Chiron | €2.400.000

De opvolger van de Veyron is de Bugatti Chiron. Tja, wat kunnen we hier over zeggen. Kijk het filmpje, de beelden spreken voor zich…

6. Lykan Hypersport | €2.800.000

Veel van de deze hypercars spelen regelmatig als het verlengde van de penissen van zeer rijke mannen in het middenoosten. Neem een oliesjeikje, neem een prinsje, allen hebben wel iets moois op de oprit staan. Dus dachten ze: waarom maken we zelf niet gewoon een geniale auto? De Lykan Hypersport is het resultaat.

7. Aston Martin Valkyrie MA-RB 00 | €3.200.000

Als Aston Martin en Red Bull koffie gaan drinken dan weet je dat er mooie plannen gesmeed worden. Niet veel later werden deze plannen werkelijkheid en ging het doek van deze bizarre auto. Hij zal vanaf dit jaar te koop zijn!

Total
6
Share