De snelste en krachtigste Defender en Speedster ooit

Tophat en Waterdream

Tophat staat bekend om het maken van exclusieve Land Rover Defenders op orders voor internationale klanten. Tophat streeft naar het bouwen van de hoogste kwaliteit Defender waarbij power, handling, comfort en fun centraal staat. De Defenders die Tophat levert zijn van de allerhoogste kwaliteit en bieden een ongekende hoeveelheid passie en vakmanschap.

Waterdream daar in tegen houdt zich bezig met de bouw van luxurieuze handgemaakte sloepen. Het bedrijf in een Nederlandse parel opgezet in 2012 door Bernhard van Oranje. Waterdreams staat bekend om het omtoveren van de klassieke sloep naar een zeewaardige speedboat die makkelijk 80 km/h haalt. De unieke producten afkomstig van de twee bedrijven dragen het imago ‘wolf in schaapskleren’. Een klassieke smaakvolle buitenkant met een ongekend krachtige binnenkant.

Collab

De twee bedrijven slaan voor het eerst de handen ineen voor een bijzondere samenwerking en lanceren de snelste en krachtigste Speedster/Defender ooit. De s-850 speedster en Defender Waterdream-editie hebben overeenkomsten op het gebied van kleur, instrumentenpaneel, verlichting, logo’s, bekleding, audio set-up en vintage looks. Het aantal dat er in totaal geproduceerd gaat worden is nog niet bekend aangezien de modellen alleen op aanvraag leverbaar zijn.

Waterdream S-850 Speedster

Met de Waterdream S-850 Speedster kun je over het water knallen met 80km/h in stijl! Deze handmade eyecatcher is de snelste sloep ter wereld en beschikt over een 4.2 Liter V6 met 300PK. De S-850 in niet alleen ongelofelijk snel maar beschikt ook over geavanceerdere technologie. Zo zit in het nieuw ontwikkelde stuur een 10 inch Raymarine scherm met onder ander audio en navigatie bediening. Als je het over audio hebt praten we niet over een simpele buitenspeaker. De S-850 beschikt over een audio installatie van meer dan 3000 Watt ontwikkelt door Rockford Fosgate. De Waterdream S-850 Speedster is vanaf juli verkrijgbaar via www.waterdream.nl vanaf 140.000,-

Tophat Defender 90 Waterdream-editie

De Tophat Defender 90 Waterdream-editie is een waar monster. In de Defender hangt een motor uit de laatste Corvette Z06 met 650pk! Met een motor als deze kan de rest uiteraard niet achterblijven. Daarom beschikt de Defender ook over speciaal ontwikkelde AP Racing remmen, Koni Race dempers en de technologie dit te bedienen via een app. De Defender heeft een vintage uitstraling en wordt geleverd in de speciaal ontwikkeld military green kleur, dit is tevens ook de kleur voor de Speedster. Het interieur kan niet achterblijven en dat zie je terug in het dashboard, compleet custom made met een driezits voorbank. De Defender 90 Waterdream-editie is verkrijgbaar via www.tophatclassics.com. vanaf ca. €150.000,-

Total
0
Share