De nieuwe standaard: Saffier SE 37 Lounge

Het Nederlandse Saffier Yachts heeft een nieuwe standaard gezet en wel met de nieuwe Saffier SE 37 Lounge. Zeilen kon nog nooit met zo’n bedieningsgemak én in je eentje. Voel jezelf een professional en houd het zeiljacht onder alle omstandigheden onder controle. Ervaar bijna geen verschil tussen binnen en buiten, met het comfort van een kajuitzeiljacht en het zeilgevoel van een open boot. Niet alleen tof voor op het water maar ook voor in de haven of voor anker. Flesje bubbels mee, luxe hapjes en je bent klaar om je vrienden te trakteren op een onvergetelijke middag.

Saffier SE 37 Lounge

Laat het ouderwetse woord ‘kuip’ maar achterwegen bij de nieuwe Saffier SE 37 Lounge. Doordat de stuurwielen naar voren zijn te plaatsen, ontstaat er een ware loungeVoorzien van comfortabele banken, luxe kussen en een zee van ruimte kan er ook tijdens het zeilen genoten worden in optima forma. Er is zoveel mogelijk, aangezien het zeiljacht een lengte heeft van 11 meter en een breedte van 3,45 meter. Met een druk op de knop komt er een geïntegreerde tafel naar boven, waar met tien personen aangeschoven kan worden.

Binnen en buiten

Dankzij een zeer brede ingang van buiten naar binnen en andersom, vervaagt de ruimte tussen de kuip en de kajuit. Het loopt vloeiend in elkaar over, en is afgewerkt met carbon. Dit straalt niet alleen luxe uit, het is ook nog eens sterk en maakt het interieur aangenaam licht. Dat een zeilboot over comfort kan beschikken wordt duidelijk als we features bekijken van de Saffier SE 37 Lounge. Met een koffiebar, een keuken, een toilet, grote banken en een enorme tweepersoons slaapplaats komt het zeiljacht niks te kort.

Alles onder controle

Zeilen met de nieuwe Saffier is kinderspel, alleen dit zegt niks over de potentie van de boot. De romp snijdt prachtig door het water, heeft een enorme stabiliteit doordat het achterschip vlak is en de stuurman heeft zijn eigen cockpit. Dit allemaal om het gebruikersgemak te optimaliseren en onder alle omstandigheden de controle te behouden.

 

Total
24
Share