Een weekend weg met de nieuwe Kia Niro!

Een weekend de natuur in met je vrienden. Wie wil dat nou niet! Wat heb je nodig? Een paar leuke vrienden, mooie bestemmingen en een goed vervoersmiddel. Wij gingen op pad met de nieuwe Kia Niro Hybrid. Waarschijnlijk herken je het wel; soms ontmoet je iemand en denk je dat je in eerste instantie misschien geen klik hebt. Maar na een  weekend vol avontuur, goede gesprekken en vooral veel lol kom je erachter dat je het compleet verkeerd hebt ingeschat. Dat is exact wat wij hadden met de Kia Niro.

Ruimtelijke Sensatie

Waarom de Kia Niro jouw nieuwe vriend is? Hij biedt genoeg ruimte voor een goede roadtrip. Of je nu gaat kamperen, wielrennen, surfen of een week op voetbalkamp gaat, al jouw spullen inclusief jouw vrienden neem je mee op reis. Heb je net als ik van die bomen van vrienden die vechten om de shotgunplek? Geen paniek, ook achterin heb je meer dan genoeg beenruimte.

Wat meteen opvalt tijdens je reis is eigenlijk niets. De Kia Niro Hybrid is stil. Ook zonder de Manify Roadtrip Playlists die door de speakers knallen via Apple CarPlay of Android Auto, is hij verrassend stil.  Tenzij je een irritante vriend hebt met te veel slappe kletsverhalen, is dit een heerlijke bijkomstigheid.

Het panoramadakraam geeft je alvast een blik op de zonnige hemel boven je en genoeg frisse lucht om ook na een nacht flink doorhalen met je vrienden in een compacte ruimte te zitten. Mocht je onverhoopt nét te weinig aandacht op de weg hebben helpt de Kia Niro je veilig op je bestemming te komen. De optionele rijbaanassistentie, dodehoekdetectie en autonome noodremassistentie zijn een fijne bijkomstigheid op elke lange roadtrip.

Hybride

De naam Kia Niro Hybrid verklapt enigszins al dat dit een hybride is. De 32 kW sterke elektromotor zorgt voor een vloeiende en stille start van de rit. Als de 1.6 GDI benzinemotor bijspringt zorgt dit voor een totaal van 141 paarden. Oké, hij is misschien niet zo badass als De Niro die je uit de films kent, maar met de 18″ velgen en de stoere looks komt de Kia Niro een heel eind.

Ook voor de portemonnee is de Kia Niro Hybrid een goede vriend. Niet alleen het gemiddelde verbruik van 4.4L/100km (met de 18″ velgen) is gunstig voor je lederen vriend, ook de vanaf prijs van €27.495,- is meer dan schappelijk voor een crossover hybride met standaard automaat en 7 jaar garantie. Wat ons betreft geen geld voor een vriend voor het leven!

Meer informatie over de Kia Niro Hybrid vind je op Kia.com

 

Total
0
Share