De Bentley Flying Spur W12 is pure klasse

De Bentley Flying Spur W12 kent vrijwel geen gelijke op het gebied van luxe sedans. Het is één van de snelste en meest stijlvolle auto’s van het Britse automerk. Stijl, snelheid, luxe, ruimte en aandacht voor detail; deze auto heeft het.

De Bentley Flying Spur W12

Onbeperkte luxe en ongekende snelheid komen bij elkaar in dit gloednieuwe model van Bentley. Ongekende snelheid? Ja! Onder de motorkap schuilt een  6-liter twin-turbocharged W12, wat goed is voor 616pk! Hiermee tikt deze snelheidsduivel in 4,6 seconden de 100 km/u aan. Trek je ‘m even door, houd hij pas in bij de 320 km/u. Dat klinkt als muziek in de oren. Evenals het heerlijke geluid dat de Flying Spur produceert.

Daarnaast is dit 4-deurs exemplaar met een bizarre lengte van 5,3 meter ontzettend ruim. Volgens Bentley combineert de Flying Spur de ruimte en luxe van een limousine met buitengewone sportieve prestaties. Maar wat maakt dit pareltje zo comfortabel? Het interieur is voorzien van kwalitatief hoogwaardig leer, met de hand gestikte details en natuurlijk verwarmde stoelen. Met een draadloze afstandbediening kan je gemakkelijk de autostoelen, temperatuur en het infotainmentsysteem bedienen. Bij de achterste stoelen luister je via een customized Bentley koptelefoon naar je muziek.

Nog niet helemaal overtuigd van de beloofde luxe? Luister, deze Bentley heeft een glazen koelkast – met bijpassende kristallen flutes – om je champi koud te houden. Don’t drink and drive, maar daarom heb je natuurlijk die chauffeur. Het is niet voor niets een limo!

Bentley-flying-spur-w12-8

Bentley-flying-spur-w12-6

Bentley-flying-spur-w12-5

Bentley-flying-spur-w12-1

Bentley-flying-spur-w12-2

Bentley-flying-spur-w12-7

Total
1
Share