C SEED brengt Rolls-Royce onder de tv’s naar buiten

CREDITS: C SEED

Ongeveer een jaartje geleden kwam C SEED met de N1 TV. Een waardig museumstuk dat ook nog eens opvouwbaar is. En waar je op kan Netflixen.

Deze zomer doen ze het kunstje nog eens fijntjes over, alleen houden ze nu een beetje rekening met het seizoen waar we ons in bevinden.

C SEED komt met nieuwe N1 Outdoor TV

De N1 die C SEED ditmaal op de markt pompt, is namelijk specifiek bedoeld voor het gebruik buiten de deur. En dan doelen we voornamelijk op een plek naast het zwembad, want deze Rolls-Royce onder de tv’s verdient namelijk zonder twijfel de beste spot. Met een druk op de knop stijgt de tv binnen een minuutje tijd naar een hoogte van drie meter en na 25 seconden extra zijn de vijf panelen van de tv uitgeklapt. Deze panelen verzorgen een beeldscherm met een kwaliteit waar je u tegen zegt.

C SEED, <strong>C SEED</strong> brengt Rolls-Royce onder de tv&#8217;s naar buiten
Foto: C SEED

Is de C Seed N1 Outdoor TV ook weerbestendig?

Maar, wacht, een outdoor tv? Dat kan toch helemaal niet als het keihard gaat regenen? Nou, daar hebben de knappe koppen van C SEED wel iets op bedacht. De tv is volledig weerbestendig en is dus beschermd tegen zeewater, keiharde wind, sneeuw en regen. Waar de technologie van tegenwoordig toch allemaal niet toe in staat is, hè. Met de technische details zit het sowieso wel goed als je bedenkt dat de tv beschikt over 4K MicroLED-panelen, een geïntegreerde subwoofer en dubbele coaxiale luidsprekers. Daarnaast is de tv voorzien van het zogeheten Adaptive Gap Calibration systeem, wat ervoor zorgt dat de vijf panelen naadloos op elkaar aansluiten.

C SEED, <strong>C SEED</strong> brengt Rolls-Royce onder de tv&#8217;s naar buiten
Foto: C SEED

Het prijskaartje van de Rolls Royce onder de tv’s

Om het kijkcomfort helemaal te garanderen, kan je de tv 180 graden draaien zodat het niet uitmaakt of je nou in je zwembad ligt of toch hebt gekozen voor het bubbelbad. Whatever suits you best. De tv komt in titanium matte metallic kleur en zoals je nu misschien wel door hebt, is deze tv alleen aantrekkelijk voor de mensen die hoog nodig van hun geld af moeten komen. Het prijskaartje van de C SEED N1 Outdoor TV luidt namelijk een whopping €180.000. Dat is dan wel gelijk de duurste 165-inch versie, je kan ook nog gaan voor het goedkopere broertje die in een 137-inch verpakking komt.