Airbnb Finds: Mexicaanse droomvilla met zwembad in het plafond

Eerlijk is eerlijk, een reis naar Mexico alleen al klinkt als een heerlijke trip. Maar Airbnb – onder andere – kan dit heerlijke tripje naar een veel hoger niveau tillen. En wel op rooftop niveau. De villa, genaamd Casa Karina, midden in het centrum van San Miguel in Mexico, heeft een rooftop waar je u tegen zegt. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en de plungepool is een gave toevoeging aan het huis, wat dient als plafond van het huis. Je kijkt namelijk zo het zwembad in.

Mexicaanse villa met plungepool

Het dakterras is een centraal punt om te genieten van het uitzicht over de hele stad San Miguel in Mexico. Dat genieten doe je niet alleen door te kijken naar het uitzicht, maar ook door te profiteren van alle luxe van de villa. Zoals bijvoorbeeld de plungepool, die gezien kan worden als het paradepaardje van de accommodatie.

Een gaaf kenmerk is dat je vanaf het woongedeelte, recht door de onderkant van het zwembad heen kijkt. Ook vind je op het dakterras de chille lounge, inclusief grill, ijsmachine en een koelkast binnen handbereik. Dit voorspelt gegarandeerd een toptijd.

, Airbnb Finds: Mexicaanse droomvilla met zwembad in het plafond

Wonderbaarlijk design

De sfeer binnen in de villa roept een indrukwekkend gevoel op. De architect van de villa heeft de bodem van het zwembad door middel van glazen platen geplaatst midden in de villa. Degene die aan het zwemmen is, is dus vanuit alle kamers binnen in de villa te bewonderen. Daarnaast is het design ook opmerkelijk, modern en strak met hier en daar een Mexicaans tintje. In het woongedeelte vind je ook wat Mexicaanse cactussen.

, Airbnb Finds: Mexicaanse droomvilla met zwembad in het plafond

Rust en ruimte

In alle kamers is gebruik gemaakt van verschillend natuurlijk materiaal zoals hout en steen waardoor alle ruimtes een moderne uitstraling hebben. Dankzij alle glazen puien in de villa is het binnen ontzettend licht. De hoge plafonds geven ook een extra ruimtelijk gevoel.

Degene die deze villa in Mexico heeft ingericht, heeft ook nagedacht over een fijne nachtrust. Er zijn twee slaapkamers met allebei een kingsize bed en beide hebben hun eigen badkamer. Er is fulltime een schoonmaker aanwezig waardoor de villa er 24/7 op en top uit zal zien!

, Airbnb Finds: Mexicaanse droomvilla met zwembad in het plafond

Waar voor je geld in Mexico

De reviews van de lucky voorgangers liegen er niet om want ze geven op ieder gebied het maximaal aantal sterren. Dat deze plek je een fantastisch en onvergetelijke tijd zal bieden, daar twijfelen wij niet aan! Met een minimaal verblijf van drie nachten zijn de kosten rond de €1350,- in totaal. Als je met z’n vieren zou gaan, betaal je per persoon ongeveer €112,50 per nacht.

Is dit je eerste keer in Mexico en heb jij geen idee wat de parels van de stad zijn? De accommodatie wordt gehost door een heel team die graag alles voor je wilt regelen. Of het nou gaat om het regelen van vervoer van en naar de luchthaven of het reserveren van restaurants, het team geeft je graag de allerbeste tips voor een onvergetelijke tijd in Mexicooooo.

Meer info

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…