Zien om te geloven: de ‘Nipple Stickers’ trend

CREDITS: IG @FestFashions

Dat we gek zijn op trends mag wel duidelijk zijn. Wij zijn als online lifestyle magazine constant aan het trendwatchen. Soms gebruiken we trends als inspiratiebron, maar een keer in de zoveel tijd (meestal vlak voor de zomer) kom je een trend tegen waarbij we op de redactie allemaal even stoppen met wat we aan het doen zijn. Dit hadden we eerder bij de ‘Hair Bra‘-trend en de ‘No Bra Club‘, maar ook zeker de ‘Monokini‘ en de ‘Ripped Jeans‘.

Maar nu is het tijd voor een nieuwe trend: de ‘Nipple Stickers’. Je moet het eigenlijk zien om te geloven, maar we kunnen je het alvast vertellen: het is weer heerlijk gewaagd!

In de spring summer collecties van 2017 kwamen de ‘glitter boobs’ voorbij op de catwalk. Nou, die mogen even een stapje opzij doen. Want de ‘Nipple Stickers’ hebben Instagram – voor groot een deel – overgenomen. Dames die het woord angst niet in hun woordenboek hebben opgenomen, delen foto’s van hun outfit met alleen maar wat plakplaatjes over de tepels.

‘Nipple Stickers’

Eigenlijk bestaan de ‘Nipple Stickers’ al heen hele tijd. In het verleden werden ze ‘pasteien’genoemd. Als je naar de winkel ging om zo’n setje voor je vriendin aan te schaffen, kreeg je van de verkoper te horen dat het sieraden voor de borst zijn. Hoewel het dus al een tijd bestaat, is nu pas écht het roer om. Onverklaarbaar maar waar, kwam iedereen plotseling aanzetten met ‘Nipple Stickers’ op het Lollapalooza Music Festival in 2018 in Sao Paulo. Waarschijnlijk om de muziek beter tot zich te nemen…

We zochten een aantal hele fijne voorbeelden voor je uit. De dames delen hun foto’s met #nipplestickers of met #pastease. Er was is een tijd dat accessoires een toevoeging waren aan je outfit. We gaan ervan vanuit dat deze dames de ‘Nipple Stickers’ niet als zo’n accessoire zien. Hoe dan ook, het maakt ons eerlijk gezegd niks uit. Wij mannen hebben weer iets om naar te kijken en zijn benieuwd of we binnenkort ook vrouwen met ‘Nipple Stickers’ op de festivals in Nederland zien!

https://www.instagram.com/p/Bgy4ugXBMsx/?hl=nl&tagged=nipplestickers

https://www.instagram.com/p/Bgm-JNuF7je/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bf9BOK4H23d/?hl=nl&tagged=pastease

https://www.instagram.com/p/BetDkuzFp81/?hl=nl&tagged=pastease

https://www.instagram.com/p/BeOkVFSH8wF/?hl=nl&tagged=pastease

https://www.instagram.com/p/BiPvBAYBaDZ/?hl=nl&taken-by=pastease

Total
2
Share