Sexy trend op instagram: de ‘Hair Bra’

Eigenlijk zijn bh’s maar onhandige dingen, als we de vrouwen moeten geloven. Los in de kooi schijnt veel fijner te zijn, en dat kunnen wij over het algemeen alleen maar appreciëren. Nadat we eerder de trend No Bra Club zagen, waar we zeker fan van zijn, is er alweer nieuwe trend opgedoken. De nieuwe trend is de ‘Hair Bra’ en we kunnen je verzekeren het veel sexyer is dan dat het klinkt. Het enige wat de borsten bedekt zijn de lange haren van de dames zelf. Vrouwen die hun borsten op een slimmere manier bedekken dan met een bh zagen we eerder bij de one finger selfie.

‘Hair Bra’

De trend is nog redelijk nieuw en zal de komende tijd veel aandacht genereren. Want wie zal geen fan worden van de lange vloeiende lokken die een decolleté (nauwelijks) verbergen? Dat de ‘Hair Bra’ nu een trend wordt, wil niet zeggen dat dit vroeger niet voorkwam. Al in 1984 speelde Daryl Hannah in de hit Splash een bloedmooie zeemeermin met alleen haar blonde lange haar over haar borsten.

Het is misschien makkelijker om de trend uit te leggen met een aantal foto’s. Hieronder hebben we een aantal mooie dames die al hebben deelgenomen aan de trend, op een rijtje voor je gezet.

https://www.instagram.com/p/BVZzPPflO1d/?tagged=hairbra

https://www.instagram.com/p/BVJRhMgln_S/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BcaHHf0lvQC/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfWwJ5tDmkD/?utm_source=ig_embed

Total
3
Share