Parijse liefdesfoto’s van Lily Verrecchia

CREDITS: IG @ lilyverrecchia

Parijs is de stad van de liefde. En dat komt niet door de romantische wijken zoals de Montmartre en Le Marai of de prachtige gebouwen waar Parijs mee volgebouwd is. Wij weten wel beter.

Lily Verrecchia is de reden waarom Parijs de stad van de liefde is

De echte reden waarom Parijs de stad van de liefde is komt namelijk gewoon in de vorm van een persoon: Lily Verrecchia. Als je deze dame door de wijken van de Franse hoofdstad ziet lopen ben je namelijk binnen no-time smoorverliefd. De schoonheid van Lily is dan ook in de modellenwereld niet onopgemerkt gebleven, deze dame is namelijk al een tijdje getekend bij Futur Management en bovendien zit ze op bijna 100K volgers op ‘la Gram’.

Deze foto’s maken ons he-le-maal verliefd op de Parijzenaar

En op laatstgenoemde plaatst Lily Verrecchia behoorlijk wat kiekjes. Niet alleen kiekjes van haarzelf trouwens, maar ook van allerlei inspirerende quotes, high-end interieur looks, klassieke auto’s en ga zo maar door. Goed, allemaal leuk en aardig, maar om eerlijk te zijn blijven we niet op haar Instagram rondhangen voor de esthetisch verantwoorde picca’s die ze plaatst. Nee joh, wij komen voor deze foto’s.