Dit zijn de mooiste zangeressen van Nederland

CREDITS: IG @emmaheesters

Op de redactie hadden we laatst een discussie over de knapste zangeres van Nederland. Wat blijkt: de meningen lopen behoorlijk uit een, maar over de nummer 1 zijn we het unaniem eens.

Dit zijn de tien mooiste zangeressen van Nederland

Je kunt nog zo veel talent hebben, maar het oog wil toch ook wat. En met onze Nederlandse nachtegaaltjes hebben we zeker niet te klagen. We hopen dat ook jij ze snel weer live kunt spotten op een echt podium, met een pilzemannetje in de hand. Dit zijn de mooiste zangeressen van Nederland.

10. Sterre Marith Tapilatu

Deze zangeres heeft een gouden keeltje. Ze zingt letterlijk de sterren van de hemel. Van de Nederlands-Molukse zangeres gaan we nog veel horen in de toekomst. You go girl!

9. Lisa Michels

Onze eigen coverster van MANIFY Magazine #2, Lisa Michels, mag natuurlijk niet ontbreken. Ze heeft een ruig randje, maar kan ook echt shinen op hakken. Een drøømvrouw pur sang. Met de streepjes door de twee o’s, want ze is 50% Zweeds. Hoe dat zit? Daar lees je natuurlijk alles over in het coverinterview.

 

8. Davina Michelle

Nederland maakte kennis met haar in 2016 toen ze deelnam aan het programma Idols. De finale heeft ze helaas toen niet gehaald. In februari 2017 startte ze haar YouTube kanaal waarop ze What About Us van Pink coverde. De rest is geschiedenis…

7. Famke Louise

Famke Lousie is waarschijnlijk de meest besproken vrouw uit deze lijst. De start van haar carrière is nou niet echt vlekkeloos te noemen. Dat je met een ijzersterk doorzettingsvermogen toch de top kunt halen, daar is Famke het levende bewijs van.

6. Ilse DeLange

Ilse de Lange is toch wel de country goddess van Nederlandse bodem. Ze deed hielp al meerdere artiesten naar de top, won bijna het Eurovisiesongfestival. Ondanks dat ze de gemiddelde leeftijd wat opschroeft mag ze er zeker wezen.

5. Elise van der Horst

Elise van der Horst scoorde onder haar artiestennaam EliZe verschillende top 40 hits. Haar hit Automatic gonst nog door ons hoofd bij het typen van deze songtitel. Dat ze inmiddels 39 is, maakt je vast niets uit.

4. Sanne Verbeek

Beter bekend als Ayden is Sanne Verbeek inmiddels een gevestigde naam in muziekland. Samen met Yellow Claw maakte ze de hit Till it hurts. De exotische spetter steelt niet alleen de show met haar mooie zangkunsten.

3. Romy Monteiro

Romy houdt zich met gemak staande tussen de mooiste vrouwen van Nederland. Zo weet ze al meerdere jaren de top 20 van onze vrienden bij FHM te halen. We agree. 

2. Maan De Steenwinkel

Als er eentje in de afgelopen vijf jaar een carrière heeft opgebouwd is het wel Maan. Sinds haar winst van The Voice of Holland is ze niet meer van de hitlijsten, televisie en het internet af te slaan. Dat komt natuurlijk omdat ze zo ontzettend mooi kan zingen. En is.

1. Emma Heesters

Daar is ze dan, onze nummer één hit. Emma is sinds haar deelname aan Beste Zangers vast onderdeel van de top 40 geworden. De Zeeuwse schone staat in onze lijst op één, we hoeven je niet uit te leggen waarom.