MMB: Stephanie J. Rayner

De kerstvakantie is vandaag officieel overal voorbij. Vanaf vandaag is het grootste deel van Nederland weer aan het werk. Ook jij bent waarschijnlijk weer druk bezig met je leven te leiden. Daar helpt de maandag vaak niet bij, maar gelukkig hebben wij weer een MMB klaar staan! We stellen je voor aan Stephanie J. Rayner.

Vorige week: Jean Watts

Stephanie J. Rayner

Deze prachtige brunette komt uit het mooie Queensland, Australië. Dat kan maar één ding betekenen, deze chick weet wel hoe ze een surfplank moet behandelen. Hoe ze honden moet behandelen weet ze in ieder geval wel, want aan haar Instagram te zien is ze gek op die trouwe viervoeters. Of ze een trouwe tweevoeter aan haar zijde heeft is ons niet helemaal duidelijk. Net als haar leeftijd, al schat ik die na analyse tussen de leeftijd van 21 en 25.

Naast haar modellenwerk is de brunette ook druk bezig met haar studie tot verpleegster! Misschien dat ik deze zomer eens even een surf ongelukje in scene zet in de buurt van Queensland. Stephanie J. Rayner komt net om het hoekje kijken van de modellenwereld, maar ik gok dat onze Steph binnenkort de straat op komt lopen. Enjoy the pictures!

https://www.instagram.com/p/BMLqKNllIbl/?taken-by=stephjrayner

https://www.instagram.com/p/BGJVWeNwicS/?taken-by=stephjrayner

 

Total
12
Share