MMB Christmas Special: Arianny Celeste

Ho, ho, hopelijk was je eerste kerstdag lekker. Gelukkig zijn er twee kerstdagen en kun je nog een dagje extra genieten. Laat tweede kerstdag nu net op een maandag vallen. Speciaal daarvoor heeft de MMB van vandaag haar kerstpakjes aangetrokken en wil  ze jou een fijne kerst wensen. De MMB Christmas Special van dit jaar is niemand minder dan Arianny Celeste!

Arianny Celeste

Haar echte naam is Penelope López Márquez, maar dit onthoudt natuurlijk niemand. Zo doopte ze zichzelf op Instagram tot Arianny, wat haar bijnaam was. De prachtige Arianny Celeste heeft een Mexicaanse achtergrond, maar is geboren in Las Vegas, Nevada, op 11 november 1985 . Ze studeerde af op de universiteit in haar geboortestad in fitness-management en voeding. Aan haar lichaam te zien waarschijnlijk cum laude. Deze studie bracht haar uiteindelijk een toekomst als misschien wel de populairste ‘Ring Girl’ uit de wereld van MMA. Dat zijn van die mooie meisjes die sexy door de ring lopen, voor, tussen en na een gevecht.

Arianny heeft inmiddels al vijf keer ‘Ring Girl of the Year’ gewonnen en heeft daarmee een record. Ondanks haar 31 lentes jong is ze voorlopig nog niet van plan om te stoppen. Geef haar eens ongelijk?! Ik weet in ieder geval wat ik volgend jaar ga vragen aan de kerstman. Arianny Celeste met een rood lintje en glitters op plekken waar glitters normaal niet mogen komen. Na het zien van deze foto’s snap jij waarom. Merry Christmas!

 

Total
0
Share