Kate Upton als Britney in ‘Baby One More Time…

Als je denkt dat deze dinsdag niet meer op een maandag kan lijken, komt er zo’n filmpje naar buiten. Energy level way up! Voor het Amerikaanse hitprogramma Lip Sync Battle, neemt supermodel Kate Upton het op tegen Ricky Martin. Helaas is het pas aanstaande donderdag op televisie (in de VS), maar we hebben al een veelbelovende preview gevonden die ons wel warm gaat houden tot de uitzending.

Kate Upton als Britney Spears

Upton gooit al haar beste moves – en we weten dat ze die heeft – in de strijd en laat een ge-update versie zien van Britney Spears’ Baby One More Time. Waar we in de 90’s smolten van Britney in een schoolpakje, kunnen we nu genieten van ons favoriete bikinimodel. Kate Upton heeft haar outfit en dansjes volledig on point, dus dat beloofd wat…

Lip Sync Battle is elke donderdag op Spike te zien, zowel in de VS (10 p.m., EST) als in Nederland (4.15u). Al lopen we hier wel een weekje achter. Dus beter hou je YouTube in de gaten, dan zie je vanzelf de beelden verschijnen! Voor nu doen we het met de preview én natuurlijk het origineel:

Total
0
Share