Fitgirl Friday: Celine

Amai, zalig Kerstfeest! Zouden onze zuiderburen met een heerlijke zachte G zeggen. En dat zegt ook de Vlaamse Céline Schraepen tegen al onze lezers. Ze is één van Belgiës meest succesvolle Fitgirls en daarom hoogtijd om haar eens uit te lichten op Manify! We hebben deze beauty aan de tand gevoeld over haar succes:

Interview met Céline

De Vlaamse schone is 24 jaar en woont momenteel in Beringen met haar vriend Nick, waar ze al 7 jaar (!) mee samen is. Naast het bijhouden van haar zeer succesvolle Instagram-account, de fitgirl uithangen en bloggen op haar nieuwe website, is ze ook een afgestudeerd Social Worker en leerkracht lager onderwijs. “Samen met mijn beste vriendin Talisa ben ik totallytwo.com gestart en hebben we ook een YouTube-kanaal!”

Celine - Fitgirl Friday - Manify10Hey Céline. Je bent ons kerstcadeautje aan de lezers! Maar vertel eens, wat voor ‘soort’ meisje ben je eigenlijk?
“Ik zou mezelf omschrijven al seen echte ‘girly girl’ met af en toe een stoerder kantje (enkel als het om outfits gaat dan :-D).”

Hoe zou je jezelf omschrijven dan? Als een fashionblogster, fitgirl, travelblogster, wat anders?
“Ik zou er niet meteen 1 term op kunnen plakken. Ik ben iemand die heel graag foto’s maakt van alles wat ik zie of doe. Ik deel deze momenten dan graag met mijn volgers en hoop op die manier misschien anderen wel te inspireren. Wie weet ;-)”

Je al lekker bezig om Instagram, voordat je samen met Talisa ‘totallytwo’ begon? Hoe is ’t allemaal begonnen?
“Ja klopt, ik was al een hele tijd bezig met Instagram. Zo’n vier jaar ondertussen, denk ik. In het begin gebruikte ik de app gewoon om mijn foto’s te bewerken en wiste ik ze zelfs nadien. In een keer heb ik ze maar eens laten staan en merkte ik dat ik steeds meer volgers en likes kreeg. Vanaf het moment toen ik op de (toenmalige) ‘popular page’ kwam, zijn mijn volgers pas echt de lucht in gegaan!”

En hoe is de samenwerking met Talisa tot stand gekomen en hoe zijn jullie op het idee gekomen voor de website?
“Talisa en ik zijn al beste vriendinnen sinds dat we 10 waren. We leerden elkaar kennen bij de scouts. We houden allebei erg veel van foto’s maken en deden dit dan ook heel vaak samen. Onze droom was eigenlijk al heel lang om samen een website te starten. In een keer hebben we de sprong dan maar eens gewaagd!”

Jullie zijn er sinds een paar weken mee online. Hoe loopt het tot nu toe?
“Het gaat super! We vinden het heel leuk om nog meer momenten te delen met onze volgers. Voorheen bleef het eigenlijk enkel beperkt tot Instagram. Nu kunnen we ook meer filmpjes, artikelen, etc. met onze volgers delen en in interactie treden met hen. We hebben al leuke reacties gekregen!

 Wat is jouw motivatie om te blijven trainen? Heb je een bepaald doel?
“Ik zet voortdurend nieuwe doelen voor mezelf. En als het mij even niet meer lukt, dan is mijn vriend er om mij te motiveren door bijvoorbeeld een challenge samen te doen. Op die manier houden we elkaar gemotiveerd. Mijn ultieme doel zou misschien zijn om eruit te zien zoals een Victoria’s Secret model, maar dat is misschien wat hoog gegrepen.”

Nou, gefeliciteerd dan! Wat ons betreft kan je zo morgen in die show mee lopen! Let’s move on: Hoe start je je dag het liefste?
“Dat verschilt een beetje per het seizoen. In de zomer loop ik graag in de ochtend om daarna rustig te ontbijten. In de winter kom ik wat trager op gang en start ik de dag liever met een kopje thee terwijl ik wat YouTube-filmpjes kijk.”

 Je bent vaak op reis voor je werk, hoe combineer je dit met je work-outs?
“Soms is er wel even tijd om op de hotelkamer wat oefeningen te doen. Andere keren is het te druk en worden de workouts wel eens over geslagen. Ik sus mezelf dan met het feit dat we wel een hele dag in beweging zijn en achja, de boog kan niet altijd gespannen staan ;-).”

Wat is de mooiste plek waar je ooit geweest bent?
“Moeilijk om te kiezen! De mooiste plek waar ooit geweest ben, zou ik zeggen Bali, hoewel ik afgelopen zomer ook de westkust van Noord-Amerika bezocht heb en deze toch wel een gedeelde eerste plaats verdient.”

En waar wil je nog écht een keer heen?
“Hoog op mijn bucketlist staan Bora Bora en Australië. Jammer dat het allebei zo lang vliegen is!”

Wat is het fijnste van Talisa, wat betreft het samenwerken?
“Wanneer je met je beste vriendin elke dag kan samenwerken, is natuurlijk alles leuk. Het fijnste aan onze samenwerking zou ik zeggen dat we altijd op dezelfde golflengte zitten. Het mooie is dat ik met Talisa altijd samen kan lachen. Talisa is ook iemand waar ik altijd op zal kunnen rekenen, voor alles.”

Volgende week interviewen wij Talisa en dan gaan we haar dezelfde vraag stellen.

En wat denk je dat Talisa het fijnste aan jou vindt ;-)?
“Ik denk dat ze ongeveer hetzelfde zou zeggen?:D Ben benieuwd!”

 Je bent pas ook verloofd. Hoe heeft hij je gevraagd? Zoals een gentlemen het hoort te doen?
“Nog beter dan een gentleman zelfs:D. Hij lokte mij met een excuus naar de Paalse Plas (een meer in de buurt) en stond daar op een pier bij zonsondergang te wachten met een puppy in zijn armen. Nadien ging hij op zijn knieën en vroeg hij mij ten huwelijk. Geen ring, maar dus een puppy voor mij. Ik kon me geen beter huwelijksaanzoek voorstellen haha ;-)!”

Haha top! Thanks Céline, dit was ‘m. Geniet van de feestdagen en we zien je wel weer voorbij komen in het nieuwe jaar!

Total
5
Share