Jouw meissie in FHM500? Stichting ‘Free a Girl’ veilt een plek!

CREDITS: FHM / Cooper Seykens

Onze collega’s van FHM laten zich van hun beste kant zien door ‘Free a Girl’ te betrekken bij hun jaarlijkse lijstje met de mooiste vrouwen van Nederland, de FHM500. Vanaf maandag kan er weer gestemd worden op de mooiste dames die ons land rijk is, maar één plek wordt gereserveerd: namelijk de #250.

Om geld in te zamelen voor stichting Free a Girl kan er geboden worden op deze plek, waardoor ook jouw favoriete dame kans maakt op een plekje in de lijst. Natuurlijk zijn we allemaal stiekem verliefd op Gerrie, Kim en Romee, maar in het écht gaan onze hartjes uit naar onze eigen vrouwen, vriendinnen, moeders, zusjes en tantes. Vind jij dat ze deze 250ste plek verdienen? Dan kun je doneren.

Free a Girl

Free a Girl bevrijdt meisjes uit de kinderprostitutie. Daarnaast investeert Free a Girl in opvang, traumaverwerking, medische zorg, ond erwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. Ook werkt Free a Girl samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen. Free a Girl heeft inmiddels bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.800 meisjes uit bordelen in Azië. Het aantal meisjes dat nog wel seksueel wordt uitgebuit is vele malen hoger. Free a Girl luidt daarom de noodklok en introduceert de Week tegen Kinderprostitutie (15-21 mei). Met deze week wil Free a Girl landelijk aandacht vragen voor de problematiek van kinderprostitutie.

”De FHM500 is een ode aan de Nederlandse vrouw. Vrouwen die zelf de vrijheid hebben om te bepalen wat ze doen, met wie ze het doen. In ons land een vanzelfsprekendheid, in de rest van de wereld is dat helaas niet zo. Wij hopen met deze actie zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld op te halen voor de Week tegen Kinderprostitutie van Free a Girl.”, aldus Chris Riemens van FHM.

Wij kunnen dit natuurlijk alleen maar aanmoedigen!

Vanaf maandag kan je stemmen en vanaf nú al doneren. Dat kan hier.

FHM500 Kim Feenstra
Kim Feenstra, mooiste vrouw van Nederland 2016 (Foto: FHM / Cooper Seykens)

Total
0
Share