De Ladies van 2018

CREDITS: IG @chiarabransi

Het jaar vooruitblikken is natuurlijk al een hele leuke klus. Je mag gaan speculeren en onderzoeken wat 2018 zoal te bieden heeft. Altijd handig om te weten en vooral heel interessant om te lezen. Er gebeurt tegenwoordig zoveel en op zo’n hoog tempo dat het fijn is om er even bij stil te staan. De wereld eventjes vanuit een afstandje bekijken en de expert op het gebied van dames spelen. Het blijft een rol die natuurlijk niet voor iedere man is weggelegd ;-).

Van deze dames gaan we in ieder geval in 2018 meer zien. Het blijft natuurlijk altijd een inschatting. Wie weet zien we wel minder van ze en dat is natuurlijk ook mooi. If you know what I mean.

Een rijtje met een aantal van de mooiste ladies van 2018 komt eraan!

De Ladies van 2018

Chiara Bransi

Je zou het haast niet zeggen maar Chiara Bransi komt toch echt uit Duitsland. Ze is opgegroeid in Hannover en daarna verhuisd naar Spanje. Dat zie je dan weer wel terug aan de getinte huid. Maar de prachtige blauwe ogen liegen er niet om! Er zit iets Noord-Europees in het meisje en dat zorgt voor een prachtige mix. De 21-jarige gaat dan ook hoge ogen rollen in 2018. Met een eigen blog en een Instagram page waar je u tegen zegt komt dat zeker goed. Ze heeft dan ook al 400k volgers en wij gokken dat dat aantal alleen nog maar gaat stijgen. Beginnend bij jullie, want deze wil je volgen! Wat een oogjes!

Alexa Collins

https://www.instagram.com/p/BdVx3Y4lTC2/?taken-by=alexacollins

Een blonde dame met zo’n sexy teachers glasses op haar kop. Geen verkeerd begin van 2018 en wij willen absoluut een lesje van haar leren. Ze is namelijk pas 22 en doet nu al goede zaken op Instagram. Met 230k volgers en heel wat brands achter haar naam doet ze goede zaken. Verwacht dus ook een stijging in de cijfers anno 2018 bij Alexa Collins. De jongedame uit Florida staat dan ook al heel haar leven voor de camera. Dus verwacht maar niet dat daar verandering in komt in dit nieuwe jaar!

Alexis Bumgarner

https://www.instagram.com/p/Bae0ryanOid/?taken-by=alexisbumgarner

Ze is een van de dames met ‘maar’ 88k volgers op Instagram. Alexis Bumgarner wordt echter groot in 2018. En dat komt niet omdat haar naam zich zo goed leent voor bum grapjes. Je zult er dan ook geen lezen in dit stukje tekst.. Wat je wel gaat lezen is dat ze is opgegroeid in South Carolina en pas 22-jaar oud is!

Charlie Austin

Charlie Austin is een echte aussie en is dus ongetemd, rauw en vooral heel mooi om te zien. Ze drinkt als ze zin heeft zelfs uit de tuinslang. Want in Australië zijn ze nergens bang voor en al helemaal niet voor slangen. Wij zijn in ieder geval niet bang dat ze in 2018 meer dan de huidige 50k volgers gaat krijgen. Je krijgt er ook nog eens flink wat foto’s met haar Franse bulldog bij! En of het nu als diva of festival babe is, Charlie is altijd leuk om te zien. Daarnaast weet ze ook nog eens aardig wat humor in haar posts te verwerken. Een keer wat anders dan het standaard Instagram model

Camila Morrone

Dit is de vrouw waar zelfs Leonardo Di Caprio voor op het vliegtuig stapt. En je ziet gelijk waarom, wat een schoonheid. Camila Morrone is pas 20 jaar oud en heeft het allemaal voor elkaar. Ze date momenteel met een baas van een acteur én haar moeder date met Al Pacino himself! We gaan haar in 2018 dan ook vooral tegenkomen op de rode loper. Nou oké misschien niet daar, maar wel op Instagram! Want dit is er eentje om in de gaten te houden.

Amanda Taylor

https://www.instagram.com/p/BZhmUF-jLSN/?taken-by=amandataylor80

We sluiten af met een Amerikaans model dat momenteel Instagram veroverd. Misschien omdat ze dezelfde naam deelt als Amanda Taylor de Instagram murderess #selfiekillerWat het ook is, ze is een blonde schoonheid die alle aandacht verdiend. Ze is inmiddels 25 jaar oud en heeft dan ook een soort mature sexyness waar je lastig je vinger op legt. Leuk is het wel vandaar ook dat ze de lijst mag afsluiten. Met blauwe ogen scoort ze bij de meeste mannen die van stereotypes houden. Ze heeft dan ook 366k volgers en dat stijgt elke dag nog steeds. 2018 wordt een goed jaar voor Amanda Taylor, de Instagram babe dan.

Total
0
Share