De ladies van 2017

CREDITS: IG @markmercury | @sherpieksma

Een van de leukste dingen van werken op de redactie van Manify, is dat je de mooiste vrouwen tegenkomt. Niet altijd persoonlijk, maar ons wordt geacht alle knappe dames in de online wereld goed in de gaten te houden. NSFW is bij ons SFW! Werklaptops worden dan ook vaak niet geopend in de buurt van jaloerse vriendinnen.

Aangezien we ons inmiddels wel ‘expert op het gebied van prachtige dames in de online wereld’ mogen noemen, kunnen we een aardige inschatting maken van welke ladies we in 2017 nog meer gaan (en zouden willen) horen! In deze lijst staan een aantal modellen die het komende jaar gaan domineren!

De dames van 2017

Stephanie J. Rayner

https://www.instagram.com/p/BNVYJy2FFhd/?taken-by=stephjrayner

Deze prachtige brunette komt uit het mooie Queensland, Australië. Dat kan maar één ding betekenen, deze chick weet wel hoe ze een surfplank moet behandelen. Naast haar modellenwerk is de brunette ook druk bezig met haar studie tot verpleegster! Misschien dat we deze zomer eens even een surfongelukje in scene zetten in de buurt van Queensland. Stephanie J. Rayner komt net om het hoekje kijken van de modellenwereld, maar wij gokken dat we nog veel gaan horen van onze Steph.

Sharon Pieksma

https://www.instagram.com/p/BK6R1w1j6SR/

Een glimlach waarbij je direct smelt, een lichaam alsof het ontworpen was voor de bikini en een eeuwig jonge uitstraling. Sharon Pieksma rolde op jonge leeftijd de modellenwereld in. Toen zowel Sharon als Manify nog jong en onbezonnen waren, hadden we haar al op onze radar en sindsdien timmert ze lekker aan de weg. Maar 2017 gaat haar échte doorbraak worden, denken we.

Tevens heeft Pieksma meegedaan  aan het zesde seizoen van Holland’s Next Top Model. Sharon is niet alleen mooi, ze is namelijk een enorme liefhebster van kunst en natuur. Zo hoopt ze later te worden herinnerd als een kunstwerk in levende vorm. Daar hoeft ze, naar ons idee, niet veel voor te doen. Maar ga je gang, Sharon!

Daniela Lopez Osorio

Daniela Lopez is een kanshebster op de befaamde cover van Sports Illustrated. Ze is een Colombiaanse schoonheid met het lichaam van een ware godin. Op een leeftijd van 22 werd ze geïntroduceerd bij Victoria Secret. Inmiddels is ze 23 en heeft ze op de cover gestaan van Elle en Vogue. Wij verwachten dat we haar op veel meer covers gaan zien.

Megan Williams

Megan wordt gezien als het model dat in de voetsporen gaat treden van onder andere Claudia Schiffer, Kate Upton en, model van het jaar 2016, Gigi Hadid. Allemaal zijn ze ooit begonnen bij Guess. Megan zal inmiddels voor de zevende keer het gezicht worden van het merk. Tevens is zij ook kanshebster op een cover van Sports Illustrated.

Elizabeth Grace

https://www.instagram.com/p/BHC-9_LDUEC/?taken-by=lovegrace_e

Deze 19 lentes jonge schone is een uniek model, volgens de kenners. Altijd vrolijk, eet wat ze wil en sport daarom twee keer zo hard dan de rest. In twee maanden tijd heeft Elizabeth drie van de grootste modeshows van de wereld gelopen, waaronder de Victoria Secret Show 2016 in Parijs. Elizabeth begint net, maar is al haast niet meer weg te denken. Bij ons zeker niet!

Caroline Kelley

Caroline is mighty fine! De uit Las Vegas afkomstige schoonheid is pas 20 lentes jong. Hoewel Kelley nog vrij nieuw is in de modellenwereld, is ze nu al een waardige concurrent in de harde wereld vol schoonheid. Voor ons is ze de ideale covergirl voor de Sports Illustrated Swimsuit.

Total
1
Share