Maak kennis met Alicia Schmidt: de mooiste atlete van de Olympische Spelen

De Olympische Spelen kent duizenden redenen om bekeken te worden. Daarom wordt het grootse sportevenement ook zó veel bekeken. Dit jaar is het zonder publiek, waardoor het gevoel anders is, maar de kunsten van atleten blijven fascinerend.

Toch hebben we een andere hoofdreden gevonden om dit jaar te kijken. En die hoofdreden is in de vorm van een vrouw. Een héle mooie atlete, genaamd Alicia Schmidt.

Alicia Schmidt is de mooiste atlete van de Olympische Spelen

Misschien ken je haar al, want ze heeft naam gemaakt als ’s wereld mooiste fitnesscoach in de voetbalwereld. Dat is ze namelijk bij Borussia Dortmund. Wij wedden dat haar naam vaak in de kleedkamer van Marco Reus en Erling Braut Haaland genoemd wordt.

Mevrouw Schmidt is dus een multitalent, want ze is dus ook nog topatlete. De Duitse hardloopster gaat meedoen aan de 4 x 400 meter estafette met het damesteam én aan de 4 x 400 meter het gemixte team.

Droomvrouw pur sang

Goed, Alicia moet wel in shape zijn om dit te kunnen doen. En dat is ze. Man, man, man wát een lichaam. Haar blonde lange haren en blauwe ogen maken het plaatje helemaal compleet. Dit is een droomvrouw pur sang, toch? Iedere man met een liefde voor voetbal, sport en mooie vrouwen moet hier kippenvel van krijgen. Dat kan niet anders.

Gelukkig hebben we de foto’s. Ze is namelijk niet vies van een kiekje delen op Insta. Daarvoor mogen we Alicia Schmidt wel bedanken, dus bij dezen: bedankt!

https://www.instagram.com/p/CQMKqrZFnoJ/