Kunnen wij de Ford Mustang temmen?

Inderdaad, de Ford Mustang hebben we al eerder gereden. Hien is speciaal naar München gereisd om daar de Mustangs op de paardenstaart te trappen. Maar in Duitsland testen, is toch anders dan in ons eigen kikkerlandje. Dus vonden wij het hoog tijd om de paarden hier ook maar eens los te laten. En dat hebben we geweten. We hebben nog nooit zoveel bekijks, duimen en aangapende blikken gehad bij een auto. De Ford Mustang springt in het oog en iedereen is er meteen verliefd op. En speciaal voor jou; we hebben extra veel foto’s genomen. Lekker kijken en scrollen. Wil je toch wat dieper in gaan op de Ford Mustang? Lees dan het artikel van Hien: ‘De gloednieuwe Ford Mustang 5.0 V8 testen in München’.

Mustang Convertible 2.3 Ecoboost

Oké, toch een kleine introductie. We reden de Ford Mustang Convertible 2.3 in de kleur Magnetic. Een 4 cilinder die stiekem gewoon 317PK uit het motorblok trekt. De 2.3 liter ecoboost is er vanaf €59k voor de handbak en €80k voor de automaat. Direct meenemen zouden wij zeggen!

Mustang Fastback GT 5.0 V8

Als je werkelijk schijt hebt aan alle Nederlandse BPM, dan is er de V8 voor je! Wat een beest, vooral in de ‘Deep Impact Blue’ kleur. Wij reden de handbak en zullen je verzekeren; heel veel plezier! Je moet wel van de handbak houden, want 421PK is erg veel om over te brengen op de weg. Oja, prijsje inclusief BPM? Handbak; €115k. Automaat; €108k. Tel er voor de convertible nog ongeveer €7k bij op.

American Muscle interieur

Ben je nog bij ons? Lijkt me wel. We hebben ook nog wat mooie interieur plaatjes.

Nog één nabrander

Uiteraard halen we voor zo’n prachtig beest, onze drone uit de kast…

 

Total
0
Share