Deze hiking boots hebben een pocket voor whisky

Dit zijn hiking boots die sowieso indruk maken. Flinke stappers waarmee je door regen en wind elk pad kunt afleggen. En mocht je dan toch even denken aan opgeven, dan is er whisky. Dankzij het handige zakje aan de schoen leg je zo zelfs de meest uitdagende hikes zingend af.

Oliver Sweeney x TALISKER Whisky hiking boots

De Oliver Sweeney boots worden in een ‘Made by the Sea’ cadeaupakket verkocht. Het Britse bedrijf werkt daarvoor samen met Talisker, een distilleerderij van singel malt Scotch Whisky. Deze schoenen zijn dan ook maar beperkt beschikbaar en is voor echte liefhebbers van leer, whisky en hiken. Dat is terug te zien in het ontwerp van de laarzen.

De schoenen zijn gemaakt van het beste Italiaanse leer op de markt en natuurlijk de craftmanship van Gianni. Een ‘clicker’ bewerkt elk stuk leer met de hand, waardoor iedere schoen uniek is. En wat deze hiking boots nog unieker maakt is dat er stukken van whiskyvaten in de zool zijn verwerkt en natuurlijk de speciale pocket voor je whisky, waar de bijgeleverde 60 ml roestvrijstalen flacon kan worden bewaard. Hierdoor veranderen de wandelschoenen ineens in de beste drinking boots op de markt.

Voor zo’n pakket ben je dan ook €700 euro kwijt, maar daar geniet je nog jaren van.

Hiking Boots Hiking Boots Hiking Boots Hiking Boots

Total
1
Share