Geniale zomersnack: wodka met druiven!

Je hebt vast al wel gemerkt dat er een aantal leuke trucjes zijn met wodka. Je kan het puur drinken, er eindeloos veel cocktails mee maken en je kan er verschillende snacks mee maken. Weet je nog, de gummibeertjes doordrenkt in wodka? Alvast een beetje uitkijkend naar de zomer hebben wij mega lekker snack ontdekt, inclusief wodka en druiven!

Je kent het wel, januari en februari, een kleine winterdip en eigenlijk vooral alweer toe aan de zomer. Een beetje naar het voorjaar uitkijkend vonden wij alvast een geniale voorjaarssnack: druiven met prosecco en wodka –  mega lekker en verfrissend. En je bent ook nog eens gezond bezig! Oké, semi-gezond dan, maar ach, druiven zijn toch fruit?

Voor the perfect serve maak je van de overgebleven wodka een lekkere cocktail, denk aan een goede Moscow Mule of een wodka met tonic. Laat de zomer maar komen! Je kan gewoon een flesje wodka in de slijterij halen. Of je neemt een voorbeeld aan deze guy

Benodigdheden

1 kilo druiven
1 fles prosecco
150 ml wodka (of meer, net hoeveel alcohol je nodig hebt)
100 gram suiker

Bereidingswijze

Een makkelijkere snack bestaat bijna niet. Je gooit de druiven en drank bij elkaar in een bak en laat dit minstens een uur staan in de ijskast. Vervolgens kan je de druiven eventueel nog in suiker rollen voor extra zoetigheid. That’s it. Geniet ervan!

Total
13
Share