Bier met proteine!

Als het volgende scenario herkenbaar is voor je, lees dan zeker verder. Maandag: Trainen! Maar fuck je was niet de enige met dit idee. Dinsdag: poging twee. Woensdag: rustdag. Donderdag: pompen! Vrijdag: zuipen. Zaterdag: pompen en zuipen. Zondag: weinig progressie en een kater. Was er maar bier dat je training bevorderd. Bier met proteïne!

Alcohol en fitness

Alcohol en fitness gaan niet goed samen. Het breekt je spieren eerder af dan dat het massa opbouwt. Toch heeft het gros, including me, er een handje van om veel tijd in de sportschool door te brengen, maar in het weekend minstens zo veel met een bakkie in de hand. En dan bedoel ik geen glaasje prik. Bier is gewoon heerlijk, maar niet bevorderlijk voor het trainen. Tenzij…

Protein Beer

Supplemental Brew is een brouwerij en heeft het idee om een aantal nieuwe biertjes op de markt te brengen: Brewtein en NutriBeer. Geniaal, toch? Ze staan ervoor dat ook sportliefhebbers van een biertje moeten kunnen genieten. Bijvoorbeeld vlak na een work-out!

Brewtein

Dit biertje heeft een hoger eiwitgehalte dan welk biertje dan ook, zelfs hoger dan een ‘IJwit’. Brewtein is een American Wheat Ale, wat sowieso al goed klinkt, maar dan met 7 gram whey. En je schijnt het niet te proeven! Al zal het niet bevorderlijk zijn voor de biergeestjes, de volgende dag.

NutriBeer

Wil je wel aan de pilsjes, maar ook op je calorieën letten? Ga voor een NutriBeer. Een klassieke pils, met een licht subtiele citrussmaak.

Fan? Snap ik! Alleen nu heb ik goed- en slecht nieuws voor je: Er waren niet genoeg anderen fan, het Kickstarterproject heeft het namelijk niet gehaald. Goede nieuws: Zet zelf iets nieuws en iets beters op! Want p(r)otentie heeft het!

 

Total
0
Share