De 12 beste zwembroeken voor deze zomer

We zitten midden in de zomer, maar veel van ons moeten nog op vakantie. Steeds vaker wordt er gekozen om vlak ná het hoogseizoen te gaan om zo kosten te besparen en om niet in een overvol vakantiegebied te zitten. Met dat in gedachte gaan we er vanuit dat deze post nog nét op tijd is ;-).

We hebben twaalf van onze favoriete zwembroeken op een rijtje gezet, mét handige links zodat je ze online kan bestellen, mocht je ze leuk vinden. Zwembroeken zijn in de winkels namelijk momenteel niet meer zo makkelijk te verkrijgen, dan een aantal weken geleden. Gelukkig is er het internet! Mooi spul, internet…

12 Zwembroeken voor deze zomer

O’Neill Thirst For Surf

Gek doen met zwembroeken mag, maar laat de bloemetjes of foto’s van een ondergaande zon op een strand, dit jaar even achterwegen. Wat wel leuk is zijn dit soort Azteken-patronen. Beetje bohemian, maar niet te maf.

Polo Ralph Lauren Anchor

Dit minimale anker-patroontje is heel gaaf. Niet standaard, niet te opvallend. Het heeft iets chiques en ankers zijn tof.

Paul Smith Uni’s Green

Simpel, effen en een goede kwaliteit. Maar geen saaie zwembroek, want een fijne aparte kleur. Goed broekje.

O’Neill Chambers Stripe

Een goed streepje is nooit verkeerd, zeggen we maar altijd. En deze O’Neill zwembroek heeft een enorm goed streepje.

Vilebrequin Jellyfish

Niet veel mensen leggen dit bedrag neer voor een zwembroek, dus als je deze draagt is de kans niet groot dat je er nog een tegen komt op het strand. Niet dat je het daarom om moet doen, maar het is een bijkomend voordeel. Waar je het wel voor moet doen is het super toffe kwallenprintje. Hopelijk trekt het geen soortgenoten aan…

Lacoste ‘Theedoek’

De theedoek. Een classic foute zwembroekprintje. Wij zijn er nog steeds fan van hoor. Maar hou het met deze print alleen bij zwembroeken, want bijvoorbeeld overhemden met dit theedoekprintje zijn ‘t toch echt niet helemaal meer..

Asos Aztec Swim Shorts

Daar hebben we het Aztekenpatroon weer. En dan nog meer Azteek dan de vorige.

Franks Red

Dit is misschien wel de foutste zwembroek van het lijstje, maar hij valt nog nét binnen de grenzen van ‘Hé, toffe zwembroek’ en dus niet ‘Oei, dat is wel heel gedurfd’. Dus…

Orlebar Brown Setter Arroyo

Dit is toch wel een van de gaafste van allemaal. Ook met het grootste prijskaartje, dat wel. Maar dan heb je wel een hele unieke zwembroek van zeer goede kwaliteit.

Sanwin Miami Fern Green

Sanwin hebben we al eerder aangeraden. De zwembroeken zijn gemaakt van een hele zachte stof, die zeer snel droogt. Verder zijn ze simpel en classy. We zijn fan.

Brunotti Crunot Tomato

Natuurlijk. Een donkerrode zwembroek. Die moet je wel kunnen rocken hoor, want het is normaal alleen weggelegd voor gasten die naast Pamela Anderson over het strand huppelen. Hij kon niet ontbreken.

Total
0
Share