Supreme x Stone Island: Heat Reactive Jackets

Als je een beetje in de high-end streetwear scene zit, dan ben je bekend met Supreme. Mensen kamperen voor de winkels, in de hoop een artikel te kunnen bemachtigen. Daarnaast is er een enorme online doorverkoop markt, specifiek voor Supreme. Zo gaan sommige kledingstukken wel tien keer over de kop. Los van dat het allemaal erg gewild is, is het natuurlijk gewoon een vet merk. Zo werken ze regelmatig samen met andere gerespecteerde merken zoals Stone Island, Commes des Garçons en The North Face.

Heat reactive jackets

Vandaag doken er foto’s op van de collectie die het New Yorkse merk samen met het Italiaans Stone Island ontwierp. Stone Island staat bekend om de unieke materialen die ze gebruiken voor hun kleding. Nu waren er al eerder samenwerkingsverbanden tussen de twee, maar deze is wel erg bijzonder. Er komen namelijk jassen aan die reageren op hitte. Zo zijn de jassen bij een koude omgeving zwart en blauw en zodra het warmer wordt, door de zon of door je eigen lichaamswarmte veranderen ze van kleur.

Release

Best jammer als je niet van geel of roze houdt. Toch is het best bijzonder zo’n jas die van kleur verandert. Je weet in ieder geval zeker dat je een van de weinige bent die er één draagt want ze zijn maar beperkt verkrijgbaar. De collectie komt aankomende donderdag 17 maart uit. Op de website of in de Supreme winkel die ze onlangs in Parijs opende. Collecties zijn vaak binnen enkele seconden uitverkocht dus wees er snel bij!

Total
0
Share