Strikhout: voor iedereen een houten strik

Soms loop je wel eens tegen hele vette dingen aan.  Zo was ik laatst bij mijn favoriete barbier en zag ik houten strikken. Inderdaad, van die dingen die je om je nek moet knopen, maar dan van hout. Past mooi in de serie houten portemonnees, houten fietsen en houten manchetknopen.  Ik had het nog nooit eerder gezien en ik moet zeggen, het is een echte eyecatcher. Door vreemden word ik aangesproken over waar ik die strik toch vandaan heb.

De boys van Strikhout.nl hebben een strik gemaakt om weg te geven voor een fan van Manify.nl. Check daarom onze Facebookpagina voor de actie!

Strikhout

Op Strikhout.nl kun je je eigen houten strik samenstellen. Vorm, type hout en stof, het kan helemaal naar je eigen smaak. Voor een beetje extra krijg je er ook bijpassende pochet bij. Elke strik is uniek en wordt met de hand gemaakt. Naast een breed ‘standaard’ assortiment hebben ze ook diverse exclusieve collecties in een kleine oplage.

Wil je een strik zelf samenstellen dan kost dat je €34,50. De strikken uit een bepaalde collectie kosten €29,50. Meer info vind je op de website van Strikhout.nl.

Wil je weten hoe deze strikken tot stand komen? Check dan het onderstaande filmpje:

Total
0
Share