Rock je basics alsof het de 50’s zijn

CREDITS: Basic Rights

Jongens als Steve McQueen en Paul Newman konden een simpel wit shirtje aantrekken en zagen er direct uitermate stijlvol uit. Dit heeft natuurlijk veel met je persoonlijke verzorging te maken. Zit je haar goed, is je kaaklijn netjes glad, zijn je tanden goed verzorgd, etc.. Maar het heeft ook te maken met het uitzoeken van de juiste basics. Daarom hebben we dé essentials op een rijtje gezet. Deze basics rock je thuis op de bank, maar ook zeker op je werk of tijdens het boodschappen voor je NYE-party.

Basics

De witte afdeling van jouw garderobe is niet compleet zonder een goed wit t-shirt, een wit overhemd en een paar witte sneakers. Het is van belang dat je goede keuzes maakt, want 9 van de 10 witte (t-)shirts zijn het vaak nét niet. Ga voor een goede kwaliteit stof en ben niet bang om net wat meer geld uit te geven, ook al is het een basic.

Deze witte basics zijn ideaal te combineren met de blauwe afdeling in jouw kast: een nette donkerblauwe chino, een raw-jeans, een demin jacket, een overcoat en een paar brogues. Het voorgaande gaat ook lekker in bruintinten!

Vul dit nog aan met (bordeaux rood of zwart) bomberjack, een grijze crew sweater, een knitted sweater en een aantal andere long t-shirts in verschillende effen kleuren.

Hiermee rock jij basics zoals ze dat in de jaren ’50 deden én heb je een solide basis om te combineren! Check hier de basic essentials:

basic-rights-basics8

Total
1
Share