Dit Nederlandse motorkleding merk verovert de wereld

“Het vervaardigen van beschermende motorkleding waar je tiptop mee voor de dag kunt komen, zowel óp als náást de motor,” dat is het credo dat REV’IT! al sinds jaar en dag voert. En met succes. Al in 1995 zag Ivan Vos de behoefte naar knap ontworpen premium motorkleding voor een fatsoenlijke prijs, waarmee je er ook nog eens goed uitziet.

REV’IT! motorkleding

Het is inmiddels dik 23 jaar later en we mogen de dames en heren van REV’IT! bedanken dat ze altijd door hebben gezet, want geen merk dat wij kennen zet zulke toffe producten neer. Ze gingen niet voor niets van een kleine importeur naar een wereldwijde speler in de motorkledingindustrie.

Veiligheid

Als we in onze REV’IT! kleding van de motor stappen krijgen we nog wel eens ‘nee-schuddende’ blikken naar ons toe geworpen. Veelal zijn het oudere dames of heren (of je moeder) die het onverantwoord vinden dat je met een spijkerbroek de weg op gaat. Maar niets is minder waar. In 2013 overviel REV’IT! de industrie met hun combinatie van Cordura denim en ‘PWR | shield’ technologie. Het was een regelrechte doorbraak, aangezien de ‘jeans’ slijtvaster waren dan het tot nu standaardproduct voor motorkleding: leer! In weze ben je dus veiliger in je ‘spijkerbroekkie’!

Dit legde de basis voor de Tailored Technology producten, zoals we zien in de Urban Segment.

REV’IT! Urban, veilig en casual

Urban is een collectie die jou als motorrijder laat opgaan in het stadsleven, mét of zonder motor, want veel van de items zijn minstens zo fashionable als je dagelijkse kloffie. Groot fan zijn we dan ook van de Heritage Innovation Collection, die naadloos aansluit bij de huidige trends op motorgebied. Op een custom café racer of scrambler wil je natuurlijk niet zitten in een modern leren racepak. Daar hoort een outfit bij waar Steve McQueen himself trots op zou zijn. En dat kan dit Nederlandse merk je bieden.

Loop je in een casual outfit het terras op, ben je niet direct ‘die groep motorrijders’ in hun leren pakken. En daarnaast kun je met een gerust hart hard over de snelweg, want als je er af dondert zal het in ieder geval niet aan de kleding liggen. Wellicht wel aan je rij-skills…

Forens in stijl

Als je op de motor naar je werk gaat dan heb je het slim bekeken. Parkeren in de stad is een stuk makkelijker en goedkoper, plus je kan lekker door de files heen rijden. Ideaal, maar er was altijd een nadeel: de hustle met kleding. Met beschermende kleding kan je niet bij een klant aankomen. Zou je denken. REV’IT! heeft een aantal business-casual kledingstukken ontworpen waarmee dat heel goed kan. Denk aan lange nette jassen en zelfs pantalons voor op de motor!

Total
0
Share