Een toffe outfit rocken voor New Years Eve

New Year Eve staat op de agenda. Wat betekent dat beste mensen? Alles in de fik, alcohol in je mik en helemaal naar de getver. En een toffe outfit rocken uiteraard. Het hangt natuurlijk een beetje af van het gezelschap en de gelegenheid, maar als er geen dresscode is zit je met deze outfits sowieso goed.

We hebben voor de Kerst al de hele rits aan outfits voorbij laten komen en hierna nog een kleine samenvatting van de dresscodes. Maar wat nou als er géén dresscode is, maar je wil wél stijlvol voor de dag komen? We’ve got you, mate.

Outfit rocken

The Peaky Blinder

Eerlijk is eerlijk, de outfits uit Peak Blinders zouden elk feestje rocken. Echter is de volledige outfit misschien een beetje too much. Maar een flat cap en een gilet doen al heel snel de truc. Een colbertje eroverheen, pantalon aan en zeker weten dat jij de nodige nekken weet te draaien met New Years Eve.

Mocht je naar een feestje gaan of de plaatselijke bardancing, kan je altijd nog wat items aan de kapstok slingeren.

Check vooral deze collectie Shelbybrothers als je het tof vindt om deze stijl toe te passen.

outfit-rocken-1
Foto: Peaky Blinders

Knipoog naar Black Tie

Als je echt een Black Tie event betreedt kan je de knipoog weglaten, maar bij een wat minder formele gelegenheid hoef je zeker niet all-out te gaan. Als je voor Black Tie creative gaat, kan je er al je creativiteit en feestelijkheid op loslaten. Denk aan een zwarte jeans, wit overhemd en een bow tie. Of een wit t-shirt en het jasje van een tux. 

Neem ook gerust deze kans om te combineren met ander materiaal, kleuren of misschien een printje.

outfit-rocken-2

Smart/casual

Niemand heeft zin om een volledig pak aan te trekken, maar met slechts een shirt en spijkerbroek laten wij jou de deur niet uitgaan op New Years Eve. Ga in plaats daarvan voor een smart/casual look, waarbij je in elk geval je pantalon wel uit de kast trekt. Of je deze combineert met een plain white T, overhemd of een coltrui is volledig aan jou.

Classic sneakers eronder, een goede manteljas aan en jij komt goed voor de dag.

outfit-rocken-3
Foto: David Beckham for H&M

Velvet

Niks is feestelijkers dan velvet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Een velvet colbert geeft je outfit meteen karakter en uitstraling.  Een velvet bow tie wordt een beetje cheesy en kan prima solo, maar niet in combi met meer velvet.

outfit-rocken-4

Total
1
Share