Onmisbare kantoor basics

Als er één plek is waar jij jezelf zelfverzekerd wilt voelen, dan is dit op kantoor. Zelfvertrouwen helpt om het beste uit jezelf en je zaken te halen waardoor succes verzekerd is. Met deze 5 basics kun je eindeloos combineren en is je outfit in ieder geval een case closed.

1 Het pak

Een goed zittend pak mag niet ontbreken in je zakelijke garderobe. Slank gesneden is waar wij tegenwoordig als mannen voor horen te gaan, let er wel op dat je kleding te allen tijde moet passen bij je figuur. Blauw en grijs zijn kleuren die het hele jaar meegaan en ook niet onbelangrijk je kan er perfect mee combineren.

2 Een overhemd

Mooie overhemden, passend bij jouw lichaamsvorm is essentieel om de perfecte business look te creëren. Ga je voor veiligheid en veelzijdige combinaties? Kies dan een uni, wit of lichtblauw. Laat jouw branche het toe om wat meer de spotlight te stelen? Kies een overhemd met print helemaal trendy. Je kan denken aan een subtiele ruit maar zeker ook aan grafische prints en felle kleuren.

3 Het colbert

Geef je casual outfit een zakelijke twist met een stijlvol colbert. Het colbert is net wat sportiever dan het jasje van je pak. Vaak voorzien van subtiele details en net wat korter van model. Voor een stijlvolle casual business look is een navy colbert het perfecte item om je outfit een zakelijke upgrade te geven.

4 De chino

De ideale broek als je niet kan kiezen tussen modern en klassiek is de chino. De moderne man hoeft niet meer dagelijks in pak naar het werk. Voor de dagen waarop het allemaal wat meer casual mag kun je perfect combineren met een donkerblauwe of khaki chino. Daarnaast kun je in deze outfit ook direct door naar de kroeg, kom maar op met die vrijmibo!

5 Schoenen met matchende riem

Een goed paar schoenen mag wel wat extra kosten, ga voor stijlvolle lederen schoenen met optimaal draagcomfort. Combineer deze schoenen met een bijpassende lederen riem wat jouw zakelijke look tot een zeer geslaagd, en compleet plaatje maakt.

Met deze 5 basics kun je eindeloos combineren en ben jij weer helemaal back in business. Kortom de perfecte (zakelijke) look is de sleutel tot zelfvertrouwen en succes.

 

Total
0
Share