Wat jouw ondergoed haar vertelt over jou

Je hebt een date en de kans zit er in dat het menens is. Je trekt je beste pakkie aan en daar hoort ook fatsoenlijk ondergoed bij. Nu heb ik nooit begrepen dat mensen ook niet-fatsoenlijk ondergoed in de la hebben liggen, want wanneer draag je dat dan!? Maar goed, iedereen heeft zo z’n mooiste exemplaartjes en die worden bewaard voor dit soort momenten. Maarrr, je ziet het niet áltijd aankomen natuurlijk. Casual seks ligt immers altijd op de loer.

En daarnaast: misschien is jouw favoriete onderbroek wel helemaal niet zo tof als dat jij dacht! Daarom even duidelijk op een rijtje gezet én geverifieerd door ons vrouwen-panel; een overzicht van wat jouw onderbroek haar vertelt over jouw persoonlijkheid!

Knickers in Paris

Stel je hebt een hotelletje geboekt met je nieuwbakken vriendin in de hoofdstad van de liefde. Welk ondergoed trek jij aan?

Free willy

Foto: AliExpress

Je hebt Apple vs. Android, Maccy D vs. Burger King en Nike vs. adidas. Maar ook losse theedoek vs. strak. Sommigen houden er gewoon van om de boel de boel te laten. Ze houden van ruimte en geven niks om support. Vaak kun je al aan iemands hoofd zien of hij ‘m los in de ‘box’ heeft hangen. Wellicht omdat zijn ballen niet voortdurend bij elkaar worden geknepen, maar sowieso omdat het vaak ook gepaard gaat met een bepaalde stijl. Aan de ene kant nijgen jockey boxershorts naar wat bekakts, aan de andere kant is het ook we heel surf dude.

Wat zegt het haar?
“Ik vind het allemaal al snel goed. Oh, en mocht je een paar van deze in mijn kast vinden. Voel je vrij om ze te stelen en te gebruiken als shorts.”

Strak in het pak

Ondergoed3

De normale jongen, de doodgewone man, de bakker, de Deliveroo-guy, de taxi chauffeur, allen dragen ze deze boxershorts totdat het elastiek twee keer zo lang is. Zwart en wit, voor de aan de ene kant saaie, maar stijlvolle rakkers. Kleuren voor de avontuurlijke boys. Grijs voor zij die het niet weten.

Wat zegt het haar?
“De kans bestaat dat ik morgenochtend een ontbijtje voor je maakt. Maar de kans bestaat ook dat ik al weg ben voordat je wakker wordt.” Niets dus. En niets, mannen, is ook iets!

Need for speedo

Ondergoed4Tenzij je een bruin gebronsde Italiaanse vijftiger bent met veel geld en een afgetraind lijf, dan kan je hier vrijwel nooit mee weg komen. En zelfs al ben je een bruin gebronsde Italiaanse vijftiger met veel geld en een afgetraind lijf, dan eigenlijk nog steeds niet. Deze broekkies laten niets tot de verbeelding over en geven de complete vorm van je handeltje vrij. En de verkopers onder ons weten: dat moet je nooit doen!

Wat zegt het haar?
“Je hebt zojuist een bruin gebronsde Italiaanse vijftiger met veel geld en een afgetraind lijf mee naar huis genomen.”

De leukste thuis

Grappig ondergoed. Iedereen heeft er wel één of twee in de kast liggen. Een keer van een oom gehad of zo. Maar er zijn mensen die het ook dragen. Stel je even voor: je kleed de dame in kwestie uit en ze heeft een Tweetie-string aan en een BH met een aardbijengebakjes-print. Hoe snel sta jij dan naast het bed? En werkt dus ook andersom.

Wat zegt het haar?
“Hoi, als we dit écht gaan doen dan stel ik je morgen gelijk aan mijn ouders voor. Dat zijn toevallig tóch mijn huisgenoten. Gaan we ‘s avonds een leuk filmpje pakken, Harry Potter of zo. Moet nog wel even kijken of ik nog genoeg centjes heb in mijn Dagobert Duck-spaarpot.”

Lekker luchtig

Naast een schrale Schwanz (en evt. dop), heeft het natuurlijk wel iets. Die meid zal denken dat je een kunstschilder bent en dat je hele huis (nee, mega hippe loft) vol met prachtige schilderijen staat en dat je ‘s ochtends wijn drinkt. Maar daarentegen zal zo ook denken dat je er van te voren al vanuit ging dat het vanavond kassa zou zijn…

Wat zegt het haar nou eigenlijk echt?
“Ik kijk echt veel te veel porno.”

Ondergoed44

Total
1
Share