Geen Suitsupply meer in Rotterdam?

Geintje natuurlijk! Al kan het aantal verkopen best nog wel eens terug lopen. Ajax gaat namelijk met Suitsupply in zee als kledingsponsor. Waar voorheen het Amsterdamse Oger kledingsponsor was gaat Suitsupply vanaf 1 juli de Amsterdammers in pakken, jasjes en broeken steken.

Ajax x Suitsupply

Waarom Ajax? CEO Fokke de Jong vertelt: “We zijn natuurlijk vooral vereerd dat de spelers en het bestuur van Ajax voor Suitsupply hebben gekozen. Net als Ajax zijn wij eigenzinnig en ambitieus. Daarbij is Ajax een merk met wereldwijd een grote naamsbekendheid. De club staat in de top drie van de meest bekende voetbal clubs in China, een markt waar wij snel groeien.”

Clubliefde

Vroeger had ik een bijbaantje bij de lokale elektronicawinkel. Ik zal het nooit meer vergeten. Er kwam een stelletje binnen, op zoek naar strijkijzer. In de meeste gevallen, zonder ongeëmancipeerd te zijn, heeft bij het kiezen van een strijkijzer de vrouw de keuze. In dit geval had de man een hele duidelijke mening: “Het maakt mij helemaal niks uit wat het wordt, als het maar geen Philips is!” schalde luidkeels door de winkel. Ik was bijzonder geïnteresseerd naar zijn blijkbaar slechte ervaring met Philips strijkijzers. Hij antwoordde met: “ik ga toch #%^@! niet de vijand sponsoren!” terwijl hij zijn broekspijp omhoog hees en vol trots de op zijn kuit getatoeëerde Feyenoord logo liet zien.

Hoe zou de Suitsupply winkel in Rotterdam na 1 juli lopen? Wij zijn benieuwd! Meer informatie vind je op website van Suitsupply.

Total
0
Share