Fashion upgrades: 5 items die je nu wil hebben

CREDITS: Foto: Bigstock

Een nieuw paar verse stappers, een nieuwe watch om de pols of een high-end leren portemonnee: tegen fashion upgrades zegt de moderne man geen nee. Na een paar nieuwe items in je kast voel je jezelf weer het mannetje. Reden genoeg dus om deze toffe items te checken. Er gelikt bijlopen is namelijk key.

Fashion upgrades

G-Shock x Daily Paper

Er is weer een nieuwe watch van G-Shock. Deze keer in samenwerking met het Nederlandse Daily Paper. Het resultaat? Een horlogeontwerp met een mix van het DNA van de twee gevestigde namen in de fashion business.

Met de look van de klassieke G-Shock DW-5600 in combinatie met het uurwerk dat is gebaseerd op de SS21-lijn van Daily Paper, wordt jouw pols sowieso blij van dit accessoire. En de traditionele handige functies van G-Shock ontbreken niet. Zelfs de verpakking onderstreept de kerneigenschappen van beide merken.

Garderobe

Italiaans design op je rug

Een Italiaanse backpack ontworpen in Londen, een must have voor de garderobe. De backpack van Thread and Tonic maakt je dagelijkse leven stukken stijlvoller. Deze tas is voorzien van de beste materialen.

Zo bestaat de buitenkant van de backpack uit 100% chrome-vrij leer en bestaat de binnenvoering uit gerecycled plastic. De fabriek waarin de backpack is geproduceerd draait volledig op zonne-energie. En ook bij het verzenden wordt er gelet op de uitstoot. Al-met-al is deze tas gewoon een plaatje.

Garderobe

Duurzame onderbroeken

Ja ja, Greta heeft afgelopen week haar gram weer gehaald. We moeten verduurzamen. Duidelijk. Met deze onderbroeken van Nike doe je dat met plezier. De ’21 Nike Underwear collectie bestaat voor maar liefst 75% uit gerecyclede vezels.

Nike is al langer bezig om op grote schaal te verduurzamen en met deze collectie zetten ze dat dus steady voort. De collectie is ook gemaakt met de welbekende Nike Dri-FIT technologie. Comfort levels through the roof dus, dus check snel de nieuwe underwear collectie.

Garderobe, Fashion upgrades: 5 items die je nu wil hebben

Nieuwe patta’s

De nieuwe collectie van The Hoffbrand is geïnspireerd op de Thames. Een clean design, met oog voor detail. De zijstukken zijn gemaakt van 100% leer en de thermogevormde binnenzool houdt je voeten warm.

De gekartelde zool heeft daarnaast nog een geprinte afbeelding met daarop de kenmerkende Big Ben & de Thames. Ideale toevoeging voor de garderobe en echt een plaatje, check het hier:

Garderobe

 

Genot voor de oren met de NS1100 AIR

Last but not least: deze draadloze oortjes. Muziek is namelijk een verlengstuk van je stijl. Deze oortjes zijn zelfs geschikt voor de serieuze DJ’s onder ons. Uniek bij de paartje: je hebt een app die binnen 3 minuten tijd jouw gehoor doorneemt en op basis hiervan de audio kalibreert. Mindblowing. 

Noise-cancelling, transparantiemode en tot 9 uur non-stop luisteren: deze oortjes hebben het allemaal.

Garderobe