Stijlvol de winter in met boots van Bullboxer

Over een paar dagen is het pas officieel Kerst, maar eerlijk is eerlijk: eigenlijk is de periode ervoor veel leuker. Het is de enige tijd in het jaar wanneer het in onze ogen geoorloofd is om lekker kneuterig te doen. Maar doe het dan wel met stijl. Voor sommigen betekent dit foute kersttruien, maar voor iedereen zou het boots moeten betekenen. Want dat gaat nu eenmaal in één adem met deze winterse dagen.

Bullboxer

Vandaag zetten we de laarzen van Bullboxer in de spotlights. Dit bedrijf heeft passie voor mode en legt met deze boots de nadruk op smart-casual. De schoenen van Bullboxer zijn zeer betaalbaar, wat rond deze tijd van het jaar niet altijd verkeerd is. Want we spenderen onze centen natuurlijk het liefst aan onze geliefden ;-).

manify-bullboxer-boots5

Chelsea Boots

‘Chelsea Boots’ zijn volledig terug van weggeweest. Vorig jaar zagen we de opmars en dit jaar zijn ze niet meer weg te denken uit het winterse straatbeeld. De schoen stamt origineel uit 1851, toen de schoenmaker van Queen Victoria het model patenteerde. Maar pas in de jaren ’60 werden de schoenen zeer populair, voor mannen én vrouwen, voornamelijk door het toedoen van The Beatles. En zijn dus nu een nieuw hoogtepunt aan het bereiken.

Maar een ding is het wel met die Chelsea Boots, ze staan niet iedereen. Het moet wel je stijltje zijn, dus als je het niks vindt kies je toch gewoon een standaard veterlaars? Want één ding is zeker: deze winter rock jij een setje boots!

Bullboxer heeft geen eigen winkels of webshop, maar is te koop bij verschillende retailers. De verkooppunten zijn op de website te vinden in de Store Locator en Buy Online pagina.

Meer info op: Facebook / Instagram

manify-bullboxer-boots2manify-bullboxer-boots6manify-bullboxer-boots7

Total
0
Share