De te verwachten motoren in 2019

Motorrijden is misschien wel een van onze grootste hobby’s. Jaarlijks trekken we erop uit om de mooiste motortochten te maken met de allernieuwste motormodellen. En wat hadden we een pareltjes in 2018. We maakten kennis met echte American Muscles op de Harley Davidson FXDR 114, Fat Boy en Iron 1200. Er was Italiaans temperament op de Ducati Scrambler 1100 en Xdiavel S. En we leerden écht rijden op een Triumph Tiger. Je snapt het, we kijken erg uit naar de te verwachten motoren in 2019. Hier een lijstje.

Te verwachten motoren in 2019

BMW

Heb je Boas gevolgd op zijn reis van Amsterdam naar Singapore? Hij deed dat op zijn BMW GS. Nu komt er uit Beieren vervanging voor de huidige R1200, genaamd BMW R1250 GS. Daarnaast maken we kennis met de Autobahn verslinder, de BMW S1000RR.

Motoren in 2019 -8

Ducati

In het Italiaanse Bologna is een waar racemonster geboren. We maken kennis met de Ducati Panigale V4 R. Met dit bloedsnelle apparaat gooit Ducati hoge ogen naar het kampioenschap in het motorracen. En we maken kennis met een nieuwe Ducati Diavel; de Diavel 1260.

Motoren in 2019 -9

Harley Davidson

Hier kijken we ontzettend naar uit. De elektrische motor genaamd Harley Davidson LiveWire. En wat dacht je van de nieuwe Pan America 1250.

Honda

We hebben er nooit op gereden en zien ze eigenlijk maar weinig voorbij komen op de Nederlandse wegen. En dat is jammer, want wie wil deze Honda Monkey nu niet!?

Indian

Uit de Indian schuur zien we een wederopkomst van de Amerikaanse Flat-Track races in de Indian FTR 1200.

Motoren in 2019 - Indian

Kawasaki

De alom bekende Kawasaki Ninja is voor velen een icoon. En daar komt weer nieuw monster aan, de Ninja ZX-10RR.

motoren in 2019, De te verwachten motoren in 2019

Suzuki

Suzuki komt met echt wat nieuwe motoren in 2019. Maak kennis met de Suzuki Katana!

Triumph

We zijn helemaal weg van de Bonneville. Maak kennis met het nieuwe paard van de stal: Triumph Bonneville T120 Ace. Daarnaast zien we de competitie oplopen met andere scramblers. Er komt namelijk een Triumph Scrambler 1200. En een nieuwe Speed Twin.

motoren in 2019, De te verwachten motoren in 2019

Yamaha

De Yamaha R1 bestaat 20 jaar en daarom is het tijd voor een feestje. Yamaha viert het geheel in stijl met een special edition; Yamaha YZF-R1 GYTR 20th Anniversary.

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…