Nog een reden om naar Dubai te gaan: Floating Venice

Venetië heeft al jaren last van waterproblemen. Iets wat er zomaar voor kan zorgen dat het eiland verdwijnt. Het lijkt namelijk alsof het eiland langzaam zinkt. Daarom bedachten de mensen van Kleindienst Group; laten we Venetië nabouwen in Dubai! Just to be sure. Voor als het eiland echt zinkt. Maar dan boven én onder water. Het krijgt de toepasselijke naam: Floating Venice. 

Floating Venice

Jup, Dubai heeft nu haar eigen drijvende op Venetië geïnspireerde resort. Zie het als een vijfsterrenhotel op zee. Nee wacht, denk nog een stapje groter, want in dit hotel kun je zelfs onder water slapen. Het is echt een prachtige locatie geworden. Eentje die honymoon waardig is dankzij de prachtige architectuur en de overdreven luxe. Het lijkt op een combinatie uit 1001 nachten met een vleugje Italië. Kleindienst wist het prachtige Venetië te combineren met het extravagante Dubai. Het is trouwens ook het eerste resort dat zowel boven als onder water ligt. Daardoor biedt het je een onvergetelijke ervaring.

Een authentieke Venetiaanse ervaring

Er is plek voor 3.000 gasten die het resort niet uit hoeven. Er is een restaurant aanwezig, vier decks met recreatie en meer. Een van de decks is zelfs onder water. Je komt dus aan met een boot, zeevliegtuig of helikopter op het grote San Marco plein. Daar zit de lobby onder water, want waarom niet? Ze hebben zelfs echte Gondola’s uit Venetië geïmporteerd. Dubai zegt authentiek, dan is het echt authentiek. Dus op je honymoon word je via gondola naar je slaapplek gebracht. Natuurlijk mag je ook langs het kanaal lopen over de vele bruggetjes. Als dit geen droom is die uitkomt. Ik bedoel, je kunt gewoon onderwater vis eten terwijl de vissen je aanstaren!

Floating Venice Floating Venice Floating Venice Floating Venice Floating Venice

Total
7
Share